Florin Badescu - Mediafax
55 vizualizări 11 ian 2014

Victoria Beckham îşi va testa în curând abilităţile actoriceşti, întrucât vedeta britanică a primit un rol în serialul de televiziune "Girls" produs de postul HBO, informează contactmusic.com.

Astfel, fosta membră a grupului pop Spice Girls va debuta pe micul ecran în acest serial american în care va interpreta un rol cameo (un rol mic, în calitate de invitat special, n.r.).

Proiectul a luat formă după ce vedeta britanică a declarat într-un interviu recent că i-ar plăcea foarte mult să joace în serialul "Girls".

Lena Dunham, creatoarea serialului, spune că a fost uluită de dezvăluirea făcută de Victoria Beckham şi că a început deja să creeze un rol cameo pentru aceasta.

"M-a şocat. Mi-am zis însă: «Ei bine, va trebui să facem asta». Mi-ar plăcea să o vedem în serialul nostru pe Victoria, îmbrăcată la patru ace, poate în rolul unui consilier pentru adulţi. O ador, este foarte şic şi drăguţă", a spus Lena Dunham pentru tabloidul britanic The Sun.

Află mai multe ştiri din lumea filmului accesând pagina de Facebook "I like to movie-movie".

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, "reconvertită" în creatoare de modă, prin propria marcă, a fost premiată la ediţia din 2011 a galei British Fashion Awards la categoria "designerul anului". Victoria s-a căsătorit cu fostul fotbalist englez David Beckham în anul 1999. Cei doi au patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Serialul "Girls" este o comedie cu accente uneori dramatice ce prezintă aventurile şi experienţele de viaţă a patru tinere newyorkeze. Creat de Lena Dunham, care este şi scenaristă, regizoare şi actriţă în show, serialul "Girls" a fost premiat cu două Globuri de Aur în 2013 şi cu un Primetime Emmy în 2012. Cel de-al treilea sezon al serialului "Girls" va debuta pe 12 ianuarie pe postul HBO.

Citește și: