Aura STAN
1914 vizualizări 25 ian 2012

Vestea nominalizării la Oscar a lui Brad Pitt a fost un motiv de sărbătoare în familia acestuia.

Propus de juriul Academiei Americane de Film pentru "Cel mai bun actor într-un rol principal", starul din Moneyball / Arta de a învinge a ales să petreacă alături de Angelina Jolie, partenera lui, şi de cei şase copii mâncând clătite. "Au fost clătite pentru fiecare", a dezvăluit actorul prin telefon pentru moderatorii "Today Show", una dintre cele mai populare emisiuni televizate din SUA.

Una dintre cele mai mediatizate familii din lume: Jolie-Pitt

"Ne bucurăm cu toţii aici... Această nominalizare chiar reprezintă ceva, având în vedere faptul că acest film era în moarte clinică acum doi ani. A fost nevoie de o mulţime de oameni, de o echipă de profesionişti pentru a ajunge la ecran. Este o mare onoare, un tribut adus lui Billy Beane (fostul jucător de baseball, a cărui poveste de viaţă a inspirat pelicula) şi organizaţiei Oakland A. Sunt cu adevărat fericit", a precizat entuziasmat Pitt.

Actorul de 48 de ani a spus şi că e fericit pentru că pe lista nominalizaţilor se află prieteni de-ai săi, regizori sau actori. Unul dintre aceştia este George Clooney, pentru rolul din "The Descendants". Deşi nu au apucat să se felicite, cei doi vor avea timp să o facă în culisele evenimentului, care va avea loc pe 26 februarie la Kodak Theatre, în Los Angeles.

"E mai distractiv să ai alături un prieten la Oscaruri", a adăugat Brad Pitt, citat de The Huffington Post.

Drama "Moneyball", tradusă în limba română "Arta de a învinge", are la bază o poveste adevarată - aceea a fostului jucător de baseball Billy Beane, interpretat de Brad Pitt. În urma unui eşec, sportivul renunţă la marea sa pasiune şi devine manager al echipei Oakland Athletics.

Antrenorul va aplica o formulă inovatoare pentru a-şi selecta jucătorii în echipă, care se dovedeşte a fi una eficientă. Scenariul este realizat de Steven Zaillian şi Aaron Sorkin, după romanul lui Michael Lewis.

Citește și: