Mădălina CHIŢU
5672 vizualizări 16 feb 2012

Filmul "Ultimul corupt din România", cea mai recentă producţie a lui Sergiu Nicolaescu, va avea premiera de gală vineri, la CinemaPRO din Capitală.

Astfel, regizorul alături de echipa cu care a lucrat la realizarea noii sale producţii vor păşi mâine seara, de la ora 19.30, pe covorul roşu, informează MediaPro Distribution.

Cătălina Grama, Valentin Teodosiu, Horaţiu Mălăele, Vladimir Găitan, George Mihăiţă, Ion Riţiu, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru sunt doar câteva dintre marile nume ale scenei româneşti care vor putea fi văzute mâine seara la premiera filmului "Ultimul corupt din România", atât în lumina reflectoarelor cât şi pe marele ecran.

Printre vedetele care vor saluta lansarea filmului în cinematografe se numără şi Nicoleta Luciu, care va fi prezentă la eveniment alături de sora sa, Iuliana, Adela Popescu, Radu Vâlcan şi Dana Rogoz, precum si alţi invitaţi surpriză.

De asemenea, nerăbdători să participe la premiera de gală a producţiei la care şi-au adus contribuţia sunt şi realizatorii lungmetrajului, în frunte cu regizorul Sergiu Nicolaescu şi scenaristul Adrian Lustig, urmaţi de Viorel Sergovici (director de imagine), Mihai Orasanu (sunet), Niţă Chivulescu (montaj) şi Radu Corciova (scenografie).

În contextul în care Poker a fost vizionat de aproximativ 25.000 de spectatori şi a devenit una dintre cele mai de succes premiere româneşti ale anului, încurajat dar şi alimentat de subiecte tot mai savuroase pe aceeaşi tema, Sergiu Nicolaescu a considerat firească o continuare a filmului din 2010, pe care a denumit-o "Ultimul corupt din România".

Citește și: