Mihai SCHIAU
4040 vizualizări 31 mar 2012

ABC News a realizat un reportaj cu fraţii Charlie şi Harry din SUA, la cinci ani după ce au fost protagoniştii unuia dintre cele mai urmărite clipuri de pe internet: "Charlie bit me".

Filmul încărcat pe YouTube în 2007 îl prezintă pe Charlie (atunci în vârstă de un an) muşcându-l de deget pe fratele său, Harry (3 ani). La început, Harry râde, dar apoi începe să plângă, din cauza muşcăturii devine tot mai puternică. Văzând suferinţa fratelui său, Charlie izbucneşte în râs.

Clipul, filmat de tatăl băieţilor doar pentru a-l împărtăşi cu prietenii din Colorado, s-a viralizat rapid şi, după cinci ani, a fost vizualizat de 437,5 milioane de oameni, fiind al 6-lea cel mai urmărit clip de pe YouTube.

După cinci ani, Charlie spune că încă îl mai muşcă de deget pe fratele său, dar acesta neagă. Tatăl băieţilor spune că a ales să exploateze succesul filmuleţului doar ca să nu o facă altcineva. Familia a câştigat aproape 500.000 de dolari de pe urma filmuleţului, pe care îi va folosi pentru a-i trimite pe Charlie şi Harry la şcoli private.

În curând, se va lansa o aplicaţie "Charlie bit me" pentru iPhone şi vor apărea şi câteva cărţii pentru copii cu cei doi fraţi.

Citește și: