Silviu Bănilă
863 vizualizări 14 apr 2019

Vila de 15 milioane de lire a lui Simon Cowell este bântuită de iubitul gay al unui împărat roman, scrie thesun.co.uk. Şeful de la X-Factor a cumpărat impunătoarea proprietate, care are zece dormitoare, în octombrie 2018.

Fostul proprietar al casei, Christian Levett, crede că a activat fără să vrea spiritul lui Antinous, iubitul împăratului Hadrian, prin intermediul unei statui, în anul 2014.

„A fost adusă într-o ladă. Când am închis totul, am auzit sunetul unor obiecte grele, care au căzut din dulapul în care era pusă statuia lui Antinous. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în următoarele două nopţi. Dar acolo nu era nimeni”, a povestit Levett.

Miliardarul Christian Levett, în vârstă de 47 de ani, a dus statuia la muzeu, dar homosexual roman a rămas să bântuie casa.

„Simon crede în spirite şi este îngrozit de poveste. Nu cred că ştia de asta, atunci când s-a mutat acolo. Ar putea fi nevoit să cheme un vânător de fantome”, a declarat o sursă apropiată lui Cowell.

„Ştiu de pe vremea când Christian stătea aici că auzea zgomote inexplicabile. Se auzea un zgomot din dormitor”, a declarat un vecin.

Antinous era cunoscut drept cel mai frumos bărbat din Imperiul Roman şi a devenit iubitul împăratului Hardian în anul 128 îHr. Celebrul amorez gay a murit înecat sau - din spusele altora - s-ar fi sinucis.

Cowell a povestit recent că familia sa a fost îngrozită de bătăile inexplicabile ce se aud în uşa vechii sale case din sud-vestul Londrei.

foto: wikipedia
 

 

Citește și: