Departamentul Life
4252 vizualizări 24 ian 2019

Cristina Ich, una dintre vedetele din comedia "Oh, Ramona" de Cristina Jacob, a vorbit cu vloggeriţa Mimi despre ce a însemnat experienţa de pe platourile de filmare şi crede că, "indiferent de vârstă, poţi să te regăseşti în film".

Ea a ţinut să îi mulţumească Cristinei Jacob pentru că i-a oferit oportunitatea de a avea prima apariţie într-un lungmetraj.

"A fost un proiect muncit", a adăugat Cristina Ich. "Sunt foarte mulţi actori frumoşi, tineri, chiar eram pe platourile de filmare şi spuneam 'Cris (Cristina Jacob, n.r.), ai ales cel mai frumos pentru filmul ăsta."

Vedeta a povestit că a stat la filmarea unei scene două-trei ore, pentru ca totul să iasă perfect.

"Este un proiect în care ea crede foarte mult.(...) Merită să fie văzut, s-a muncit, actorii trebuie să îi vedeţi şi subiectul este foarte interesant," a rezumat Cristina Ich experienţa sa. ”Sunt atâtea staruri, mi se pare formula succesului. A fost gândit filmul ăsta cap-coadă."

Rugată de Mimi să descrie într-un singur cuvânt filmul, Cristina Ich a replicat: "Bad Ass".

"Te lasă cu sufletul la gură, m-a captivat", a spus Cristina şi despre trailerul filmului, care deja poate fi vizionat pe internet. "O să fie unul dintre cele mai vizionate filme făcute la noi", a mai spus aceasta, explicând că, "indiferent de vârstă, poţi să te regăseşti în film".

Atât Cristina, cât şi Mimi au fost de părere că "Oh, Ramona!" va repeta succesul filmului "Liceenii".

Cristina a vorbit puţin şi despre viaţa sa personală. Ea se regăseşte mai degrabă în personajul Ramona, "cea senzuală", decât în Anemona cea romantică, dar a explicat că are "o multitudine de personalităţi".

"Ai fost vreodată prinsă într-un triunghi amoros?", a întrebat Mimi.

"Da, normal", a răspuns Cristina, adăugând: "Oribil".

Cristina Ich a fost întrebată dacă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. "Da, mă, am fost", a recunoscut aceasta, dar a adăugat că nunta nu va avea loc neapărat curând.

Mărturisirile privind viaţa personală au continuat - de la "Nu sunt o femeie uşor de suportat, de digerat" la faptul că nu face parte dintre acele persoane care îi vor face copilului cont pe Instagram.

De asemenea, Cristina Ich spune că nu caută bărbatul ideal, fiind mai importantă "atracţia, chimia", "nu am un prototip". "Eu nu caut perfecţiunea sau nu o mai caut".

În micul show online de aseară, în care l-a descusut pe actorul Bogdan Iancu despre cum a reuşit, la numai 17 ani, să joace în comedia ”Oh, Ramona!”, alături de LikeCreata, vloggeriţa Mimi a mărturisit că povestea din film nu îi este străină. ”Mi s-a întâmplat de multe ori. Aproape de fiecare dată. Când mă place un băiat, mie nu îmi place de el, dar, când îi place de altcineva, începe şi mie să îmi placă de el,” a explicat Mimi.

Mihaela Pantea este cunoscută ca Mimi de pe vlog şi a plecat la 19 ani la Londra să îşi continue studiile. Pasionată de YouTube, şi-a deschis propriul canal care acum este urmărit de mai bine de 780.000 de abonaţi.

Supranumită şi Angelina Jolie de România, Cristina Ich (pe numele său adevărat, Cristina Micu) este considerată una din cele mai frumoase vedete online, cu peste 550.000 de followers pe Instagram, unde pozele ei atrag deseori zeci de mii de aprecieri.

Filmul ”Oh, Ramona” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic ”Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

”Un film despre noua generaţie de tineri români, dar europeni, globali, care trăiesc - la bine şi la rău - după modele şi stiluri de comportament vestice, indiferent unde s-ar afla,” explică Cristina Jacob, regizorul filmului. ”Viaţa lor, a celor din jurul nostru, este pe zi ce trece tot mai occidentală. Produsele pe care le consumăm (inclusiv cele culturale), mentalităţile şi comportamentele, totul se transformă în contextul globalizării. Până şi vocabularul, tot mai romglez, ne arată forţa acestui fenomen. Pot fi de acord sau nu, însă trebuie să depun mărturie prin film despre epoca în care trăim."

”Cel mai bine e să vedeţi filmul în sala de cinema, cu sunetul şi atmosfera din sală, e experienţa cea mai bună, când se stinge lumina în sală. E o comedie, e despre perioada adolescenţei noastre, momente prin care am trecut toţi. Sunt şi lucruri care te fac să râzi şi lucruri care te fac să plângi. Cred, pentru că sunt şi câteva secvenţe de dramă. Cred că e un bun început de seară pentru acea perioadă. Şi nu numai, şi dacă nu e Valentine´s Day, vrei să ai o seară simpatică alături de cineva drag, mergeţi să vedeţi filmul!,” afirmă Cristina.

Aşteptată, deopotrivă, de fanii cărţii lui Andrei Ciobanu şi de cei ai filmelor "Selfie" şi "Selfie 69" ale Cristinei Iacob, comedia "Oh, Ramona!" va fi lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie 2019, de Ziua Îndrăgostiţilor.

 

Citește și: