Adriana Stanca
8530 vizualizări 19 oct 2013

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a readus, sâmbătă seara, în faţa publicului şi a juriului noi concurenţi dornici să demonstreze că au fost înzestraţi cu un talent special.

Cei patru juraţi de la VOCEA ROMÂNIEI – Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga – şi-au construit din nou pledoarii puternice pentru a atrage în echipele lor cele mai bune voci.

Astfel, la finalul celei de-a patra ediţii a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, Smiley a devenit antrenor pentru încă patru concurenţi, Marius Moga şi Brenciu şi-au completat echipele cu câte doi concurenţi fiecare, în vreme ce Loredanei i s-a alăturat un singur concurent.

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Gândul a transmis LIVE TEXT ediţia a IV-a

UPDATE 22:45 Deşi are doar 18 ani, Elis Opriş spune că deja ştie ce trebuie să facă mai departe în viaţă: muzică. "Ştiu că acesta este drumul meu şi îl urmez cu paşi mici, dar siguri", spune ea.

Studiază pianul de trei ani, însă părinţii nu o susţin întru totul în ceea ce priveşte visul ei de a deveni cântăreaţă. Totuşi, adolescenta, se arată încrezătoare că VOCEA ROMÂNIEI este şansa ei cea mare. "Mă fascinează încă din primul sezon. Cred că aşa aş putea să demonstrez părinţilor că acesta este drumul meu în viaţă".

Elis a cântat piesa "Upside Down", cucerindu-i imediat pe Horia Brenciu, Loredana şi Marius Moga.

"Eu m-am întors pentru că mi-a plăcut bucuria din glasul tău", a spus Marius Moga.

"Ai cântat foarte frumos, eşti vie!", a adăugat Loredana, remarcând totodată şi frumuseţea fetei.

Foto: Facebook//Vocea României

"Eşti o scumpă!", a exclamat Horia Brenciu.

În final, Elis a ales să meargă mai departe cu Marius Moga.

UPDATE 22.36 Geanina Mariana Iorgoaia are 25 de ani. Deşi a cântat cu Filarmonica din Timişoara, a renunţat la muzică din princina unor probleme personale. Acum este hair stylist, dar îşi doreşte să revină la prima sa dragoste.

"Abia aştept să urc pe scenă", a spus ea înainte de a începe să cânte. Pentru competiţie a ales să interpreteze piesa "I Love Rock'n'Roll", a cântăreţei Joan Jett.

Totuşi, niciunul dintre membrii juriului nu a fost convins să apese butonul.

Foto: Facebook//Vocea României

"Ai o voce foarte interesantă", a comentat Horia Brenciu. "Cred că data viitoare vei fi briliantă", a adăugat el, încurajând-o pe Geanina să revină la preselecţiile pentru următorul sezon al show-ului VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 22:23 La audiţiile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a venit şi Arpi Torok. Concurentul în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, a mărturisit că întotdeauna s-a simţit complexat "din cauza grăsimii". De aceea, crede el, concursul de la ProTV este o şansă importantă pentru el, având în vedere că nu se pune accent pe aspectul fizic.

"I Feel You" a fost piesa cu care Arpi l-a convins pe Smiley să apese primul butonul. Horia l-a urmat însă imediat.

Foto: Facebook//Vocea României

"M-am întors pentru că mi-a plăcut foarte mult, mi-ai dat o energie bună. Îţi mulţumesc pentru că m-ai făcut să mă simt bine în seara asta", a spus Smiley.

"Nu cred că vei găsi un ajutor mai bun decât persoana mea", a încercat şi Horia să-l convingă. Pledoaria sa l-a făcut pe  Arpi să-l aleagă în cele din urmă.

UPDATE 22:10 Florin Mândru este din Topliţa, dar locuieşte în Târgu Mureş. A rămas imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident, însă asta nu-l împiedică să fie încrezător în el şi în talentul lui.

A cântat "Road to Hell", piesa lui Chris Rea, şi astfel a cucerit trei juraţi: Horia Brenciu, Loredana şi Marius Moga.

"Eşti conştient că ai stârnit o revoluţie?", a spus Horia, apreciind demnitatea şi curajul concurentului.

Foto: Facebook//Vocea României

"Nu-mi găsesc cuvintele, dar cred că se citeşte pe faţa mea că mi-ar plăcea să te am în echipa mea", a spus şi Moga.

Totuşi, Florin a ales echipa Loredanei, care ulterior l-a însoţit în culise pentru a-i cunoaşte şi familia. "M-a mişcat foarte mult. A venit aici cu curaj, bucurie, în pofida faptului că nu este în situaţia altora", a declarat cântăreaţa.

UPDATE 22:00 Cătălina Maria este din Dej. Deşi este studentă la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, secţia Jurnalism, tânăra şi-a descoerit pasiunea pentru muzică în urmă cu trei ani. Tânăra în vârstă de 20 ani a studiat cântecul popular, dar spune că i-ar plăcea să încerce şi muzica uşoară.

A încercat să cucerească juriul de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 cu piesa "Love You Like A Love Song", a Selei Gomez.

Foto: Facebook//Vocea României

"Semeni cu Pamela Anderson. Eşti frumoasă de pici", a remarcat Loredana Groza.

"Mai degrabă ţi-aş vedea o carieră în muzica populară", a comentat ea, după ce Cătălina a fredonat o astfel de piesă. Totuşi, pentru că niciun jurat nu a apăsat butonul, concurenta nu va merge mai departe.

UPDATE 21:45 Lucian Frâncu este din Braşov. Are 26 de ani şi cântă ca backing vocals în trupa Direcţia 5. Mărturiseşte că Marian Ionescu, solistul formaţiei, îl susţine foarte mult.

Acum, concurentul doreşte să facă următorul pas în cariera lui. La audiţiile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI a interpretat piesa" What Do You Want From Me", a cântăreţului Adam Lambert.

Horia a apăsat butonul încă din primele clipe, apoi Loredana, Marius Moga şi Smiley au făcut acelaşi gest. Juraţii s-au văzut puşi în postura de a se "lupta" pentru a-l câştiga pe Lucian.

"O să avem atâtea de povestit", a spus Horia, auzind că tânărul provine din acelaşi oraş precum el.

Foto: Facebook//Vocea României

"Vă respect pe toţi, însă drumul meu este deja gândit", a mărturisit concurentul. "Chiar dacă Horia s-a întors primul, am să-l aleg pe Smiley", a decis el.

"Are o voce extraordinară. Întotdeauna am căutat oameni aparte", a comentat Smiley.

UPDATE 21:40 Kinga Farcaş a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI cu piesa "Unfaithfull", a Rihannei. Tânără în vârstă de 22 de ani l-a convins doar pe Horia că merită să meargă mai departe în competiţie.

"Eu nu m-am întors pentru că mai aveai puţin şi cântai în două tonalităţi în acelaşi timp", a explicat Marius Moga. "Vibrato-ul nu mi-a plăcut", a adăugat Loredana.

"Eu cred că alături de tine vom cunoaşte perfecţiunea!", a intervenit însă Horia, devenit astfel antrenorul concurentei originare din Hunodoara.

Foto: Facebook//Vocea României

"Mulţumesc, Horia, că te-ai întors!", a spus Kinga la final.

UPDATE 21:29 Din Târgu Neamţ, Valentin Gafton Câmpeanu a venit la audiţiile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI pentru a-şi îndeplini un vis: să devină un cântăreţ apreciat în ţară şi în străinătate.

"Sper ca măcar unul dintre scaune să se întoarcă", a spus el înainte de urca pe scenă, unde a cântat piesa "Insatiable", a Darren Hayes.

Smiley a fost primul care a apăsat butonul, însă în ultimele secunde, Horia Brenciu a făcut acelaşi gest.

Foto: Facebook//Vocea României

"Nu e uşor să cânţi piesa aceasta. Ţie ţi-a ieşit foarte bine, de aceea m-am întors. Te vreau la mine în echipă!", a spus Smiley.

Chiar dacă şi Horia a încercat să-l atragă în echipa sa pe Valentin, acesta a ales totuşi să meargă mai departe de juratul care a apăsat primul butonul.

UPDATE 21:16 Ştefan Lăutaru se află pentru a doua oară pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Bucureşteanul în vârstă de 21 de ani şi-a încercat norocul şi în sezonul trecut, dar nu a reuşit să ajungă prea departe.

Acum speră la o nouă şansă: "Toată lumea spune <Pentru mine VOCEA ROMÂNIEI este tot!>. Şi chiar aşa e. Asta înseamnă şi pentru mine."

Imediat ce a început să cânte piesa "Jailhouse Rock" , a celebrului Elvis, Horia s-a ridicat pentru a dansa. Totuşi, nici el, nici ceilalţi juraţi nu au fost convinşi să apese butonul.

Foto: Facebook//Vocea României

"Ai cântat piesa aceasta într-o manieră proprie şi nu cred că a fost o idee bună", a explicat Marius Moga.

UPDATE 21:09 Mihai Farkaş are 21 de ani şi este student. Povesteşte că părinţii nu îl susţin întru totul în ceea ce priveşte pasiunea lui pentru muzică, dar, spune el, "VOCEA ROMÂNIEI este totul!".

Tânărul originar din Făgăraş a decis să cânte piesa "Please Forgive Me", a interpretului Bryan Adams. Încă din primele secunde, Hora Brenciu a fost cucerit de glasul lui Mihai şi a apăsat butonul.

"Are 50 de ani, pe puţin!", a încercat el să-i păcălească pe ceilalţi juraţi, care încă nu se întorseseră. Totuşi, Marius Moga nu s-a lăsat păcălit şi a apăsat şi el butonul.

Foto: Facebook//Vocea României

"Ai o voce foarte bună. Mă bucur că ai ales o piesă care are peste 20 de ani şi ai cântat-o aşa cum trebuie", a comentat Horia la final.

"Mi-a plăcut, eu te vreau la mine în echipă, nu contează câte baliverne spune Horia", a intervenit Marius Moga. În cele din urmă, concurentul a decis să se alăture echipei lui Moga.

UPDATE 20:56  Cea de-a treia concurentă a emisiunii  VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 din această seară vine din Chişinău. Elena Şălaru are 21 de ani şi lucrează ca ajutor de contabil. Totuşi, spune ea, muzica îi face inima să tresalte, mai ales că a început să cânte încă din perioada copilăriei.

"Dacă nu voi întoarce niciun scaun, voi rămâne în continuare ajutor de contabil", a spus ea înainte de a urca pe scenă.

"Bring Me to Life", piesa formaţiei Evanescence, este cea interpretată de tânăra din Republica Moldova. Smiley a fost singurul jurat care a decis să-i acorde o şansă Elenei, după ce a auzit-o cântând.

Foto: Facebook//Vocea României

"Bine ai venit la VOCEA ROMÂNIEI, bine ai venit în echipa Smiley!", a spus artistul. "Mă bucur că m-am întors, are toate datele să devină o cântăreaţă de succes", a adăugat el.

Din culise însă, mama tinerei s-a arătat uşor îngrijorată: "Nu ştiu ce să zic, Smiley este cam afemeiat aşa", a glumit ea.

UPDATE 20:43 Andrei Cristian Hanghiuc are 31 ani şi este din Bucureşti. "Am venit la VOCEA ROMÂNIEI ca să cânt!", spune el hotărât, deşi în viaţa de zi cu zi este antrenor de tenis de câmp.

Concurentul a decis să cânte piesa "I Need a Dollar", a celebrului Aloe Blacc. Plin de energie, Andrei a lăsat deoparte emoţiile şi a reuşit astfel să îi convingă pe Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu să apese butonul.

"Nu pot să spun că ai stat prea mult pe note în timp ce ai cântat, dar ai avut o energie care m-a dus cu gândul la entertainment", a comentat Marius Moga.

Foto: Facebook//Vocea României

"Chiar nu am crezut că se va întoarce cineva....", a mărturisit concurentul. "Dacă aş alege cu mintea, l-aş alege pe Marius, dar dacă ar fi să aleg cu inima, l-aş alege pe Horia. Dar aleg cu nebunia, deci merg mai departe cu Smiley", a decis Andrei.

UPDATE 20:35 Prima concurentă din această seară este Monica Budui, are 29 de ani şi este din Târgu Jiu. Muzica a fost doar un hobby la început, însă ulterior a devenit marea sa pasiune. A participat şi anul trecut la VOCEA ROMÂNIEI, însă fără succes.

De această dată, tânăra se declară mult mai încrezătoare în talentul său. A urcat pe scenă cu piesa "Don't Know Why", a cântăreţei Norah Jones.

Foto: Facebook//Vocea României

Din păcate însă, concurenta nu a convins juriul să o aleagă. "Nu trebuie să-ţi faci probleme, ai o voce foarte frumoasă", a spus Smiley în cele din urmă, în vreme ce colegul său, Horia Brenciu, i-a cerut iertare Monicăi pentru că nu a apăsat butonul.

"Am avut un moment de pierdere", a spus juratul.

UPDATE 20:30 Cea de-a patra ediţie a show-ului VOCEA ROMÂNIEI a debutat sâmbătă seara, la ProTV. La început, rezumatul ediţiei precedente: la finalul audiţiilor pe nevăzute, episodul trei, Brenciu  şi Loredana aveau fiecare câte opt concurenţi, Moga îşi adjudecase şapte voci, iar Smiley, cinci. Emisiunea din acestă seară se anunţă a fi cel puţin la fel de interesantă.

Mai departe, lupta se va duce pentru premiul cel mare: 100.000 de euro şi un contract pe un an cu Universal Records. Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susţinută de Cosmote.

Citește și: