Mădălina CHIŢU
5659 vizualizări 23 nov 2013

Ultimele confruntări de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, au fost difuzate în această seară la ProTv. Juraţii şi-au ales şi concurenţii cu care vor intra în etapa LIVE-urilor. Vocile puternice s-au luptat de la egal la egal cu timbre calde, stiluri diferite care s-au mulat pe piese alese “pe sprânceană” de antrenori.

Stela Aniţă, Lucian Frâncu, Claudia Iuga, Adi Molnar, George Secioreanu, Răzvan Alexa,  Iolanda Moldoveanu şi Nicoleta Ticală - echipa lui Smiley, Muneer, Alina Dorobanţu, Andrei Chermeleu, Kinga Farkas, Aurel Niamţu, Marius Marin, Florin Mândru şi Iulia Dumitrache - echipa Loredanei, Andrei, Denisa Moşincat, Florin Ilinca, Arpad Torok, Florin Timbuc, Anamaria Mirică Mihai Chiţu şi Georgia Dascălu - echipa lui Horia Brenciu şi Andi Grasueste, Sânziana Niculae, Andrei Loica, Felix Burduşa, Dana Torop, Angelo Simonica, Elena Şelaru şi Jovana Milovanovic - echipa Marius Moga sunt cei 32 de concurenţi care vor urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, în eptapa LIVE-urilor.

gândul a transmis LIVE TEXT.

UPDATE 23. 37 Smiley este ultimul jurat care va trebui să aleagă alături de ce elevi va continua să lupte în show pentru titlul de VOCEA ROMÂNIEI. Juratul a ales să salveze pe Stela Aniţă, Lucian Frâncu, Claudia Iuga, Adi Molnar, George Secioreanu, Răzvan Alexa şi pe Iolanda Moldoveanu.

Nicoleta Ticală şi Bogdan Olaru au intrat la cântecul decisiv. "Aţi cântat amândoi mai bine decât la audiţiile pe nevăzute. Voi merge mai departe cu Nicoleta", a spus Smiley.

UPDATE 23. 26 Loredana a ales să îi salveze pe Muneer, Alina Dorobanţu, Andrei Chermeleu, Kinga Farkas, Aurel Niamţu, Marius Marin şi Florin Mândru, iar Răzvan Paşca şi Iulia Dumitrache au ajuns la proba de baraj: cântecul decisiv.

"Voi merge mai departe cu Iulia", a fost răspunsul Loredanei după prestaţia celor doi.

UPDATE 23. 02 Horia Brenciu a ales să-i salveze pe Andrei, Denisa Moşincat, Florin Ilinca, Arpad Torok, Florin Timbuc, Anamaria Mirică şi Mihai Chiţu. Georgia Dascălu şi Diana Arvinte au fost alese de Brenciu să mai cânte melodia cu care s-au prezentat la audiţiile pe nevăzute ale show-ului VOCEA ROMÂNIEI.

"Cea care completează echipa care va intra în cele mai nebuneşti live-uri este Georgia Dascălu", a spus Brenciu. Când şi-a auzit numele Georgia l-a luat în braţe pe Horia Brenciu.

"Am avut emoţii şi emoţiile strică tot", a spus Diana Arvinte înainted e a părăsi show-ul de la ProTv. Aceasta a promis că drumul ei nu se va opri aici.

UPDATE 22. 50 Echipa lui Moga a fost prima care a urcat în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI. "Bravo că aţi ajuns aici", a spus Marius Moga. Primul care se salvează Andi Grasueste, urmat de Sânziana Niculae, Andrei Loica, Felix Burduşa, Dana Torop, Angelo Simonica şi Elena Şelaru. Gabriel Chişciuc şi Jovana Milovanovic au intrat la cântecul decisiv. Cei doi au cântat melodiile pe care le-au cântat la audieţiile pe nevăzute. În funcţie de prestaţia lor, Marius Moga va decide să meargă mai departe doar cu unul dintre ei.

Jovana a fost prima  care a cântat, urmată mai apoi de Gabriel. "Merg mai departe cu Jovana", a spus Marius Moga la finalul prestaţiei celor doi.

UPDATE 22. 47 Etapa confruntărilor a luat sfârşit. Urmează cântul decisiv. Concurenţii care vor trece şi de această etapă vor ajunge în LIVE-uri, etapă care va începe din 1 decembrie, la ProTv.

UPDATE 22.27 Ana Maria Bucşă şi Denisa Moşincat sunt următoarele concurente care vor lupta pentru un loc în live-uri. Horia Brenciu le-a pregătit elevelor sale piesa "La la la" a celor de la Noughty Boy.

"Mie mi se pare că piesa asta e aşa de dubios să transformi piesa asta. În momentul în care pui două fete să cânte o piesă a unui băiat", a spus Marius Moga.

"Nu are nicio importanţă cine a cântat melodia înainte. Nu are nicio importanţă. Le-a ieşit bine", a fost replica lui Brenciu când a auzit criticile colegilor săi de platou. Mai mult, jucatul a început să arunce cu apă prin platou sugerând un ritual de exorcizare. "Alo, Vaticanul avem doi draci aici", a mai spus Brenciu.

Replicile dure dintre juraţi au continual la finalul acestui număr. Monica Anghel a intervenit şi ea în cearta dintre juraţi. "La un moment dat am avut senzaţia de a mă ridica şi de a pleca, pe cuvânt de onoare" a mărturisit Monica Anghel.

"Merg mai departe în seara asta, cu bucuria de a vă fi întâlnit, alături de Denisa Moşincat", a spus juratul care s-a dus să o îmbrăţişeze pe Ana Maria. Concurenta va părăsi show-ul. Ana Maria a plâns la auzul deciziei.

UPDATE 22.08 Iulia dumitrache şi Dudu Isabel sunt următorii elevi din echipa Loredanei care vor da tot ce e mai bun din ei pentru a o convinge pe Loredana că merită să meargă mai departe în emisiune. "O combinaţie mortală", a descris Loredana duelul. Cei doi vor cânta o piesă de-a Tineri Turnei şi a lui Rod Stewart - It takes tow. "Va fi TNT pe scenă. Se vor dezlănţui nişte energii incredibile", le-a spus antrenoarea celor doi concurenţi la repetiţii.

"Exploziv acest duet", a fost reacţia lui Marius Moga la finalul prestaţiei celor doi.

"Ce pot să vă spun e că aţi fost fantastici. Vocile voastre au sunat răsunător. Felicitări", a spus antrenoarea lor la finalul numărului muzical.

Loredana a ales să meargă mai departe cu Iulia Dumitrache. "Mi-a fost teamă că îl va alege pe Dudu, dar important e că eu am câştigat", a spus Iulia la finalul alegerii.

Dudu Isabel părăseşte show-ul. Niciun alt antrenor nu l-a vrut în echipa sa. "Bineînţeles că sunt puţin dezamăgit, dat asta nu înseamnă că nu pot să suport o înfrângere", a spus Dudu.

UPDATE 21. 49 Norina Niculae cu Georgia Dascălu vor cânta Nelly Furtado - Turn off the light. "Aveţi amândoi două voci puternice, dar diferite", le-a spus Marius Moga elevelor sale la repetiţiile înainte de duel.

FOTO: ProTv // Norina Niculae

"Mă avantajează piesa, deoarece îmi place să imprevizez", a spus Norina.

FOTO: ProTv // Georgia Dascălu

"Am foarte multe emoţii. Vreau să mă calmez şi să le dau drumul acolo", a spus Georgia înainte de a urca în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI.

"O dispută am văzut pe scenă. La repetiţii am simţit altfel suetul ăsta. Pisica blondă a strălucit mai mult decât cealaltîă pisică", a spus Horia Brenciu.

Cornel de la Vunk a spus că cele două voci care s-ai duelat sunt de finală. "Foarte interesantă conbinaţia. În seara asta sunteţi la egalitate, după părerea mea", a spus Loredana.

După ce a ascultat părerea colegilor săi de platou, Marius Moga a trebuit să aleagă dintre cele două concurente. Norina va merge mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI.

la auzul acestei voci Georgia a izbucnit în plâns. Cu toate astea, aceasta va merge mai departe în emisiune, de acaeastă dată în echipa lui Horia Brenciu.

"Un singur lucru îţi promit: data viitoare o să ne îmbrăcăm în ceva uman", a spus Horia Brenciu după ce a ales-o să facă parte din echipa lui.

UPDATE 21. 36 "Florin Ilinca va cânta duetul vieţii lui alături de Andrada Gheorma", a anunţat Horia Brenciu următorul duet al serii "Where the wild roses grow",cântată de Kylie Minogue şi Nick Cave.  "Fii ca o pană, fii sensibilă", a sfătuit-o Horia pe eleva sa înainte duetul în urma căruia concurenţilor li se va decide soarta în acest concurs.

"El este basul, el este bărbatul care protejează acea firavă pana. Aşa trebuie să fie vocea mea, firavă", a spus Andrada.

"Nu am înţeles finalul", a spus Marius Moga. Acesta a fost completat de Smiley care a criticat-o pe Andrada, căreia i-a spus că nu a cântat bine.

"Aţi transmis emoţie şi până la urmă arta înseamnă emoţie. Felicitări", a spus Monica Anghel la finalul prestaţiei celor doi.

În ceea ce priveşte alegerea mea. Este o decizie foarte grea... Merg mai departe cu ... Florin Ilinca", a spus Horia Brenciu.

"Am avut foarte multe emoţii şi asta s-a simţit. Am învăţat că fiecare întâmplare ne duce acolo unde trebuie. Această experienţă mă va duce la locul meu", a spus Andrada înainte de a părăsi show-ul VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 21.17 "You belong to me" a lui Lenny Kravitz este piesa cu care Ana Kalmar şi Muneer Al Obeidli vor lupta pentru un loc în următoarea etapă a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI. .

"Dacă Loredana vrea să meargă mai departe cu o voce feminină cu o voce constantă se va duce cu Ana. dacă vrea să se ducă cu un mascul care întoarec capete atunci se va duce cu Muneer", a spus Horia Brenciu.

Smiley a spus că i-a fost greu să se obişnuiască cu piesa asta cântată în duet. "A fost mai bine el", a spus Morandi.

"Aţi simţit piesa. Chiar i-aţi dat viaţă", a spus Loredana la finalul prestaţiei celor doi elevi ai săi. Antrenoarea a decis să meargă mai departe alături de Muneer

"Muneer a cântat piesa ca şi Lenny Kravitz", a spus Monga după ce Loredana a anunţat cu cine va merge mai departe în show.

Ana părăseşte concursul. "Mă aşteptam să trec mai departe, pentru că asta îmi doresc de mică", a spus concurenta, care a spus că nu va renunţa la visul de a avea o carieră în domeniul muzicii.

UPDATE 21.07 Smiley şi-a ales şi el primii concurenţii care vor intra în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI în ultima ediţie a confruntărilor. "Love me again" a lui John Newman este piesa pe care antrenorul a ales-o pentru Lucian Frâncu şi Adi Molnar.

Publicul a fost în delir pe piesa cântată de cei doi elevi ai lui Smiley. "Bravo măi băieţi", le-a spus Smiley la finalul prestaţiei.

"Amândoi aveţi voci interesante. Adi în seara asta ai susţinut mai mult", a spus Moga.

Evident că au existat mici scăpăr. Aş merge mai departe cu ambele voci, dar merge mai departe cu Lucian", a spus Smiley.

"Nu am înţeles decizia", a fost reacţia lui Moga, care a precizat că Adi i s-a părut mai bun .

Adi Molnar nu va merge mai departe în show. "În tot concursul ăsta există un singur câştigător. Doamne ajută să câştige cel mai bun", a spus concurentul înainte de a părăsi show-ul.

UPDATE 20.47 Florin Timbuc şi Kinga Farkas este cel de-al doilea duel al serii de la VOCEA ROMÂNIEI. Cei doi concurenţi din echipa lui Brenciu şi au cântat "Crazy little thing called love".

"Duelul pentru mine e una dintre cele mai grele încercări. Trebuie să te potriveşti cu partenerul tău", a spus Florin. De partea cealaltă, Kinga s-a declarat sigură pe ea şi convinsă că va trece mai departe în următoarea etapă a show-ului de la ProTv.

"Sunteţi doi copii frumoşi. Mi-aţi plăcut foarte mult", a spus Marius Moga la finalul prestaţiei. Şi Randi s-a declarat mulţumit de prestaţia celor doi, dar a considerat că Brenciu l-a favorizat mai mult pe Florin.

Brenciu a ales să meargă mai departe cu Florin. Şi Kinga va merge mai departe în show. Loredana a ales-o să facă parte din echipa ei. Cred că în echipa mea vei beneficia de o tenhnică vocală completă şi vei scăpa de tot ceea ce ţi-au reproşat ceilalţi antrenori astăzi", a spus Loredana după ce a decis ca Kinga să facă parte din echipa ei.

UPDATE 20.35 Marius Nicolae şi Marcela Zcripcaru sunt primii concurenţi care vor urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI în ultima ediţie a etapei comfruntărilor. "Îmi place foarte mult cu cine am picat", a spus Marcela. Piesa pe care antrenoarea lor Loredana le-a ales-o pentru duel este "Tonight", cântată de Reamonn.

"Amândoi ne dorim să mergem mai departe. Din păcate nu va fi aşa", a spus Marius Nicolae înainte de a urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI.

Cei doi concurenţi au ridicat publicul prezent înm picioare cu vocea lor. Şi Loredana a părut încântată de prestaţia celor doi elevi ai săi.

"Ai fost un pic mai credibilă decât el", a spus Randi la finalul prestaţiei celor doi concurenţi. Monica Anghel a fost încântată de prestaţia celor doi. "Ea dădea totul. El avea un zâmbet fermecător. Dar el era cu nevasta aici şi nu putea da totul. Înţeleg de ce el a fost mai rezervat. În mod normal bărbaţii nu se aruncă aşa", a completat Smiley.

Loredana a ales să meargă mai departe în emisiune alături de Marius. Marcela însă va pleca acasă, ea nu a fost aleasă de niciun alt antrenor. Chiar şi dacă nu m-au primit înseamnă că mă aşteapăt altecva mai bun.

Săptămâna viitoare VOCEA ROMÂNIEI intră în etapa LIVE-urilor. Cei 32 de concurenţi aleşti de cei patru juraţi ai show-ului se vor lupta pentru un loc în marea finală. Astfel, 1 decembie, la ProTv va fi difuzată prima ediţie LIVE a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susţinută de Cosmote.

Citește și: