Adriana Stanca
11135 vizualizări 14 dec 2013

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a ajuns sâmbătă, 14 decembrie, la cea de-a treia gală live din acest an. 16 concurenţi au luptat pentru a-i convinge pe cei patru juraţi de la VOCEA ROMÂNIEI, dar şi pe telespectatori, că merită să meargă mai departe, în marea finală a show-ului.

VOCEA ROMÂNIEI va pune punct sezonului chiar a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, când va fi desemnat câştigătorul premiului în valoare de 100.000 de euro, oferit de Cosmote. Până atunci însă, cei patru juraţi au decis să meargă mai departe în semifinala de pe 21 decembrie, cu opt concurenţi.

Astfel, Horia Brenciu îi antrenează în continuare pe Mihai Chiţu şi Ana-Maria Mirică, iar Smiley pe Claudia Iuga şi Adrian Nour. Din echipa Loredanei, Marius Marin şi Muneer au şansa de a merge mai departe în competiţie, iar Sânziana Niculae şi Jovana Milovanovic, concurente antrenate de Marius Moga, vor reveni în faţa publicului şi juriului de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL3 şi în etapa următoare.

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Gândul a transmis LIVE TEXT a treia gală live

UPDATE 00:43 Echipa lui Horia Brenciu este ultima invitată pe scenă în această seară. Cele mai multe voturi din partea telespectatorilor a primit Mihai Chiţu. Acesta va fi însoţit în semifinală, conform alegerii făcute de Horia, de Ana-Maria Mirică.

UPDATE 00:38 Pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 este invitată echipa lui Smiley. Claudia Iuga este prima concurentă care merge mai departe în semifinală datorită voturilor celor de acasă. De asemenea, Adrian Nour va continua competiţia datorită unei noi şanse oferite de Smiley. După aflarea veştii că a fost respinsă, Stella Aniţa s-a retras de pe scenă fără a mai aştepta ca antrenorul său să-i adreseze ultimele cuvinte, un gest nu tocmai întâlnit pe platourile de la Vocea României.

UPDATE 00:30 Următoarea echipă invitată pe scenă este cea antrenată de Loredana. Potrivit voturilor telespectatorilor, Marius Marin este cel care merge în semifinală. Jurata a decis să-i ofere şansa continuării luptei pentru premiul cel mare lui Muneer.

UPDATE 00:23 Echipa lui Marius Moga este invitată în scenă. Prima concurentă salvată de telespectatori este Sânziana Niculae. Marius alege să o trimită în semifinală pe Jovana Milovanovic.

UPDATE 00:19 STOP VOT!

UPDATE 00:15 Un fost concurent din sezonul trecut al show-ului VOCEA ROMÂNIEI revine în această seară pe scenă. Este vorba despre Daniel Max Dragomir, care prezintă publicului cea mai nouă piesă a sa.

UPDATE 00:03 Adunaţi în Camera Verde, cei 16 concurenţi aşteaptă cu emoţie rezultatele finale. "Pentru mine au fost 2:50 frumoase din viaţa mea", a spus Mihai Chiţu referindu-se la prestaţia lui din această seară. "Doresc binele pentru toţi, doresc bine şi pentru mine. Să fie într-un ceas bun", a adăugat Muneer.

"Mă simt minunat şi pe scenă m-am simţit extraordinar", a povestit Stella.

UPDATE 23:45 START VOT! Telespectatorii îşi pot vota favoriţii de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, din cea de-a treia ediţie live, trimiţând un SMS cu numele acestora la numărul de telefon 1276.

UPDATE 23:37 La premiul cel mare pus în joc la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 visează şi Mihai Chiţu. Concurentul din echipa lui Horia Brenciu, în vârstă de 33 de ani, a pregătit pentru sâmbătă seara piesa "I don't want to miss a thing", a formaţiei Aerosmith.

"Bravo! Pe final am auzit Aerosmith-ul pe care îl căutam", a comentat Marius Moga. "Îmi place cum cânţi", a comentat şi Loredana. "Frumoasă intepretare, ai construit frumos, ai dăruit... Bravo!", a adăugat ea.

"Sunt foarte foarte mândru. Cred că de când am început VOCEA ROMÂNIEI am cea mai frumoasă - vocal - echipă", a spus Horia Brenciu. "Mihai, abia aştept să intri în spectacole", a continuat el.

UPDATE 23:29 În speranţa că va merge mai departe, în semifinala VOCEA ROMÂNIEI, Felix Burduşa revine pe scenă în această seară cu piesa "Breathe Easy", a formaţiei Blue.

La finalul momentului, toţi cei patru juraţi s-au ridicat în picioare. "A fost fără greşeală", a spus Smiley.

"Iată ce înseamnă o emisiune bine aleasă", a comentat Horia Brenciu.

Marius, antrenorul lui Felix, s-a declarat, de asemenea, mulţumit de prestaţia tânărului. "Mă bucur că Felix ne încântă, cu fiecare piesă ne arată o altă faţă a sa. Eşti beton, bravo!".

UPDATE 23:12 În cea de-a treia ediţie live a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 pe scenă urcă şi Claudia Iuga. Concurenta din echipa lui Smiley a pregătit pentru această seară piesa "Stop", a cântăreţei Sam Brown.

Horia Brenciu s-a arătat foarte impresionat de personalitatea vulcanică a concurentei.

"Ai fost puternică, sensibilă, convingătoare", a spus şi Loredana. De asemenea, Marius Moga a remarcat prestaţie acesteia: "Eşti o apariţie, felicitări!".

Smiley a recunoscut că, deşi Claudia a cântat altfel decât repetase, a reuşit să-l lase fără cuvinte de data aceasta.

UPDATE 23:02 Muneer, unul dintre concurenţii antrenaţi de Loredana Groza, revine în show-ul VOCEA ROMÂNIEI cu piesa "Hello", a lui Lionel Richie.

La finalul momentului, Horia Brenciu s-a ridicat în picioare: "Ai avut o antrenoare foarte bună. Felicitări!".

"Ai avut mici scăpări, dar a fost bine. A sunat bine, mi-a plăcut", a remarcat Marius Moga. De asemenea, Smiley a apreciat prestaţia concurentului.

"M-ai impresionat pentru că la repetiţii nu ai avut atât de multă interpretare aşa cum ai avut acum. Sunt extrem de mulţumită de prestaţia ta", a comentat Loredana în cele din urmă.

UPDATE 22:55 Următoarea concurentă care urcă pe scenă este Iolanda Moldoveanu. Tânăra în vârstă de 21 din echipa lui Smiley interpretează piesa "It's Raining Men", a celebrei Geri Halliwell.

"Baftă multă în continuare, ai voce bună", a spus Brenciu. Şi Loredana a mărturisit că vocea Iolandei a impresionat-o şi de această dată.

"Ai o voce puternică", a remarcat şi Moga.

"Eu m-am bucurat foarte mult de momentul acesta. Ţi-a ieşit la fix!", s spus Smiley.

UPDATE 22:40 Ana-Maria Mirică revine în faţa juriului şi telespectatorilor de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 la fel de entuziastă şi plină de energie. Concurenta din echipa lui Brenciu a pregătit piesa "What A Feeling", a lui Irene Cara.

"Bravo, îmi place că ei energie, volum şi intensitate", a remarcat Marius Moga. "A fost o alegere foarte bună, mi-a plăcut mult momentul", a continuat Smiley.

Loredana a luat şi ea cuvântul: "În seara asta ne-ai arătat vocea ta. Mă bucur că acest cântec ţi-a pus în valoare calităţile vocale".

"Ana-Maria Mirică este o femeie foarte puternică, foarte determinată. Îşi doreşte foarte mult să câştige... Voturile voastre o vor ajuta", a spus Brenciu, adresând un îndemn celor de acasă.

UPDATE 22:30 Marius Marin, concurentul din echipa Loredanei care a fost comparat cu actorul Gerard Butler pentru înfăţişarea sa, revine pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI cu piesa "Nights In White Satin", a formaţiei The Moody Blues.

Prestaţia concurentului i-a împresionat pe cei patru juraţi. "Sper să ai succes mai departe", a spus Horia. De asemenea, Moga a spus că i-a plăcut interpretarea lui Marius: "Mi-a plăcut cum ai cântat piesa, ai putere în voce", a comentat el.

"Mie mi-a plăcut foarte mult tot momentul. Bravo!", a adăugat Smiley.

"Ai reuşit să ne electrizezi pe toţi. Vocea ta nu doar că este sensibilă, dar are un timbru special", a apreciat Loredana.

UPDATE 22:22 Marius Moga o trimite de nou în ring şi pe Sânziana Nicolae. Concurenta în vârstă de 19 ani a pregătit pentru cea de-a treia ediţie live a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 piesa "Show Must Go On", a formaţiei Queen.

"Cred că Sânziana a făcut cea mai bună interpretare de până acum", a apreciat Hora Brenciu. De asemenea, Loredana a apreciat că tânăra a reuşit sp transmită "acea vâltoare şi pasiune pe care şi vocea lui Freddie Mercury o transmitea".

"Îmi place foarte mult pasiunea cu care cânţi", a comentat Smiley. "Ne bagi pe toţi în starea ta, bravo", a continuat el.

"Eşti o voce specială în show-ul VOCEA ROMÂNIEI de anul acesta, eşti o concurentă care adaugă magie pe orice piesă ai cânta", a comentat Marius Moga în cele din urmă.

UPDATE 22:08 Următoarea concurentă care în această seară va face tot posibilul pentru a câştiga "biletul" către etapa următoare a competiţiei VOCEA ROMÂNIEI este Stella Aniţa. Tânăra din echipa lui Smiley intepretează "Hallelujah", din repertoriul Alexandrei Burke.

"Melodia asta cred că vine din casa sufletului, este o piesă foarte sensibilă, iar Stella a trăit-o bine", a comentat Horia Brenciu la final.

"Stella îşi stăpâneşte bine vocea şi emoţiile", a apreciat şi Loredana. Marius Moga a mărturisit că se bucură că deja începe să ia naştere o atmosferă frumoasă de Crăciun: "Bravo!".

"Cred că a fost cel mai bun moment al tău de până acum. Sunt mândru, bravo", a conchis Smiley.

UPDATE 22:00 Denisa Moşincat revine pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 cu o piesă specială, menită să contureze puţin din atmosfera Sărbătorilor care se apropie. Este vorba despre "All I Want For Chirstimas Is You", a cântăreţei Mariah Carey.

"Bravo, îmi place tehnica ta şi că te-ai ridicat la înălţimea cântăreţei originare", a apreciat Marius Moga. "Foarte frumos momentul tău, mi-a plăcut mult. A fost foarte proaspăt!", a completa Smiley.

Loredana a apreciat şi ea prestaţia concurentei, arătând că este important că fata are o carismă specială.

"Denisa este ca zâmbetul pe care trebuie să îl ai de Sărbători", a spus Horia Brenciu.

UPDATE 21:48 Hotărâtă să lupte pentru un loc în etapa următoare este şi Jovana Milovanovic. În prima ediţie live a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a cântat piesa "Tu n-ai avut curaj", a Mădălinei Manole. În seara aceasta, tânăra în vârstă de 18 ani intepretează un cântec din repertoriul lui Whitney Houston: "I Will Always Love You".

După încheierea momentului, Horia Brenciu a fost cel care a luat primul cuvântul: "Dragă Jovana, tu eşti o fată foarte caldă şi sensibilă. Bravo, felicitări!".

"Superb! Ne-ai emoţionat", a spus Loredana. De asemenea, Smiley a spus că prestaţia tinerei l-a împresionat şi s-a arătat nerăbdător să o vadă pe aceasta într-o etapă viitoare a competiţiei.

Antrenorul său, Marius Moga a luat cuvântul la final: "Eu cred că tu eşti o fată frumoasă, care are o voce puternică. Felicitări!".

UPDATE 21:32 Pe vocea concurentului Florin Mândru, Loredana a mizat încă de la începutul competiţiei VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. În cea de-a treia ediţie live a show-ului de la Pro TV, antrenoarea i-a încredinţat piesa "Runaway Train", a formaţiei Soul Asylum.

Primul jurat care a luat cuvântul după încheierea momentul a fost Horia Brenciu, care s-a arătat foarte emoţionat. "Pui suflet în piese, ne mişti", a adăugat şi Moga.

"Orice piesă ai cânta, reuşeşti prin simplitatea ta să transmiţi mesajul ei", a completat Smiley, felicitându-l pe concurentul în vârstă de 37 de ani.

"Şi acum tremur de emoţie", a mărturisit Loredana. "Ai reuşit să ne transmiţi acest cântec direct în inimă", a conchis ea.

UPDATE 21:25 Adrian Nour, tânărul actor din echipa lui Smiley, urcă pe scenă în această seară cu piesa "Buona Sera Signorina", a lui Louis Prima.

"Dragă, Adrian Nour, felicitări!", a exclamat Brenciu, antrenorul din echipa căruia concurentul a făcut parte iniţial

"Ai făcut un supershow în seara asta", a adăugat Loredana. De asemenea, Marius Moga a adăugat că, în opinia sa, Adrian este unul dintre cei mai buni "oameni de show".

Smiley a remarcat că tânărul este un "artist total": "Mă bucur tare mult că faci parte din echipa mea, mă bucur că te văd pe scenă".

UPDATE 21:10 Din echipa lui Horia Brenciu,Georgia Dascălu este următoarea concurentă care urcă pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 în această seară. Tânăra a dat naştere unui moment special şi sensibil interpretând o piesă din repertoriul lui Celine Dion.

"Bravo, mi-a plăcut, ai cântat curat", a apreciat Moga. La fel de încântaţi au fost şi Smiley şi Loredana: "Te felicit!", a spus aceasta din urmă.

"Piesa asta e periculoasă, dar am ales-o pentru că atunci când am auzit-o prima dată la Celine Dion m-a emoţionat", a spus Horia, arătând că şi concurenta din echipa sa a reuşit să facă acelaşi lucru.

UPDATE 21:01 Alina Dorobanţu revine în faţa publicului şi juriului de la VOCEA ROMÂNIEI. După ce data trecută a uimit cu interpretarea piesei "Lie ciocârlie", concurenta în vârstă de 20 de ani a ales pentru această seară cântecul "Jolene", a celebrei Dolly Parton.

Concurenta din echipa Loredanei a obţinut numai laude din partea celor patru juraţi. "Bravo, felicitări pentru interpretare", a spus Smiley. "E frumos să auzim vocea ta cristalină. A sunat frumos", a comentat Marius Moga.

Şi lui Brenciu i-a plăcut momentul, însă a mărturisit că a fost mai emoţionat când Alina a cântat "Lie, ciocârlie", într-o ediţie live precedentă.

"A fost cea mai frumoase apariţie a ta de la VOCEA ROMÂNIEI", a spus Loredana.

UPDATE 20:44 Andi Grasu este primul concurent care urcă pe scenă în cea de-a treia ediţie live a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Tânărul în vârstă de 30 de ani, din echipa lui Marius Moga, interpretează piesa "Don't Stop Me Now", a celebrei trupe Queen.

"A fost un început foarte bun şi piesa foarte bine aleasă!", a spus Horia la final.

De asemenea, Loredana a preciat prestaţia concurentului: "Ai avut forţă, energie, bucurie, ai venit în contrast cu ce ai făcut data trecută".

"Ţi s-a portivit foarte bine piesa aceasta", a completat Smiley.

"Sunt foarte bucuros", a spus Moga, încântat de degajarea de care Andi a dat dovadă pe scenă.

UPDATE 20:42 În această seară, Ana-Maria Mirică, Denisa Moşincat, Georgia Dascalu şi Mihai Chiţu vor încerca să demonstreze că au învăţat tot ce e mai bun de la Brenciu, în vreme ce Smiley îi va trimite din nou în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI pe Adrian Nour, Stella Aniţa, Claudia Iuga şi Iolanda Moldoveanu. Loredana va miza încă o dată pe Florin Mândru, Alina Dorobanţu, Muneer şi Marius Marin, iar Moga va intra la atac pentru semifinala show-ului de la ProTv cu Sânziana Nicolae, Felix Burduşa, Andi Grasu şi Jovana Milovanovic.

UPDATE 20:35 Cei patru juraţi de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 sunt prezentaţi de Pavel Bartoş. Acestuia din urmă i se alătură, ca şi în ediţiile precedente, Nicoleta Luciu.

UPDATE 20:31 Seara este deschisă de Horia Brenciu, care interpretează cel mai nou single al său: "Hello".

UPDATE 20:30 Cea de-a treia ediţie live a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a început. În această seară, Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga îi readuc în faţa publicului pe cei mai talentaţi dintre concurenţi.

Ca şi până acum, telespectatorii sunt cei care decid cine sunt concurenţii care intră direct în semifinală. Românii îşi vor vota preferaţii, iar vocea care adună cele mai multe voturi din fiecare echipă va trece automat în etapa următoare. Din cele trei voci rămase, Moga, Loredana, Smiley şi Brenciu vor trebui să aleagă doar una cu care să continue show-ul VOCEA ROMÂNIEI.

Citește și: