Mădălina CHIŢU
7298 vizualizări 21 dec 2013

Show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, a ajuns aproape de final. În această seară pe scena de la VOCEA RPOMÂNIEI s-au decis cei patru finalişti de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Astfel, în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 20.30, pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI vor urca Marius Marin - echipa Loredanei, Mihai Chiţu - echipa Horia Brenciu, Sânziana Niculae - echipa Marius Moga şi Adrian Nour - echipa Smiley vor lupta miercuri pentru titlul de VOCEA ROMÂNIE şi pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

gândul a transmite live text de la SEMIFINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Mai jos regăsiţi cele mai importante momente ale ediţiei.

UPDATE 00. 45 Muneer şi Marius au fost şi ei invitaţi în scecă de Pavel Bartoş. Şi Loredana a acordat fiecărui concurent 50% din procentajul ei.

"Procentajul este 64% cu 36%. Cel care merge în FINALĂ, din echipa Loredanei, este Marius Marin", a spus prezentatorul de la VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 00. 40 Horia Brenciu i-a surprisn pe ceilalţi juraţi ai show-ului de la ProTv în momentul în care, de după scaun, a scos trei cadouri pentru colegii săi, câte unul pentru fiecare.

Marius Moga a fost primul care şi-a primit cadoul. "Fiul lui Brenciu", aşa cum a fost numit în repetate rânduri în timpul emisiunii, a fost surprins să vadă că a primit un radio vechi. "Dacă se aude vocea ta la radio îţi promit că îţi fac un album", i-a spus Marius Moga lui Brenciu în momentul în care şi-a desfăcut cadoul.

Smiley a primit un cadou neobişnuit: o păpuşă. "E blondă şi e mută, aşa cum îi place lui Smiley. Nu te va părăsi niciodată",a spus Brenciu referitor la cadoul făcut "celui mai vesel" jurat.

Loredana a avut şi ea parte de un cadou special. "Lori, ţie ţi-am luat şase CD-uri cu romanţe", a spus Horia Brenciu, care a ajutat-o pe jurată să îşi desfacă cadoul.

UPDATE 00.34 Ana Maria Mirică şi Mihai Chiţu, din echipa lui Horia Brenciu au fost şi ei invitaţi pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI pentru a afla cine merge mai departe în show-ul de la ProTV.

"Ana Maria Mirică, al tău te iubesc, el ţi-a dat doar 50% din procente, iar Mihai Chiţu are celelalte 50 de procente. felicitări. Acesta a fost votul lui Horia Brenciu", a spus Bartoş. Astfel, votul publicului este cel care va decide cine va merge în FINALA de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. "Am să zic procentele. Ele sunt importante. 67% un procent, 33% cel de-al doilea procent. Cel sau cea care are procentajul cel mai mare în opinia celor de acasă este Mihai Chiţu", a spus pavel Bartoş.

UPDATE 00. 28 Echipa lui Marius Moga este invitată şi ea pe scenă pentru a se citi punctul acordat de jurat elevelor sale.

Acesta a dat câte 50% ambelor concurente. pavel Bartoş a citit şi punctajul oferit de public. Astfel, cu un procentaj de 63%, Sânziana Niculae merge în FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

UPDATE 00. 25 Echipa lui Smiley a fost invitată în scenă. Smiley i-a acordat Claudiei şi lui Adrian 50% şi 50%. Pentru că sunt la egalitate, votul publicului este decisiv.

"Procentele sunt următoarele: 33% şi 67%", a spus Pavel Bartoş fără să precizeze şi numele elevului lui Smiley. Câştigătorul care merge în FINALĂ în echipa Smiley este Adrian Nour", a completat prezentatorul de la VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 00. 17 STOP VOT. În scurt timp vom afla cine merge în finala show-ului Vocea României, care va avea loc în a doua zi de Crăciun.

UPDATE 00.13 Liviu Teodorescu, concurent la show-ul VOCEA ROMÂNIEI, în primul sezon, a revenit pe scena unde s-a lansat şi a cântat "Eşti piesă", melodie compusă de Marius Moga.

UPDATE 23. 43 Pavel Bartoş a spus "Start vot". Nicoleta Luciu a împărţit celor 4 juraţi de la VOCEA ROMÂNIEI plicurile în care Loredana, Brenciu, Moga şi Smiley vor baga bileţele cu numele favoriţilor.

UPDATE 23. 35 Marius Marin este concurentul care închide seara. "Am evoluat pe scena asta. Am realizat că toată nesiguranţa de la început nu îşi avea sensul", a spus Marius Marin înainte de a urca pe scenă.

"Everybody loves somebody" este cea de-a doua piesă pe care elevul Loredanei o cântă în SEMIFINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

"A fost o alegere frumoasă. Tot ce pot să spun despre acest moment este că ai avut o apariţia plăcută. Bravo", a spus Horia Brenciu.

"Încă e Crăciunul, încă se colindă. Îmi place atmosfera asta. Aş fi aşteptat, poate, poate, un moment mai forte, dar a fost aşezată piesă şi e până la urmă o piesă pe care nu au vrea să te ridici şi să ţopăi", a spus Moga.

"Pe mine m-a enervat foarte tare acets moemnt pentru că mi-a intrat un reflector direct în ochi. De ascultat am acultat. E un moment aşa frumos de stat la gura sobei cu cineva, să mănânci un cozonac. Se potriveşte foarte bine cu atmosfera acestei seri", a spus Smiley.

"Marius m-ai uimit cu nonşalanţa cu care ai cântat. Ai stălucit. Ai un timbru special", a spus Loredana.

UPDATE 23. 25 Mihai Chiţu continuă show-ul. "Mă bucur că în sfârşit trăiesc VOCEA ROMÂNIEI. Am venit la acest show pentru soţia mea şi pentru fiica mea", a spus Mihai Chiţu. Acesta a spus că a fost dezamăgit că nu a fost aceptat în primele două sezoane. "Soţia şi fiica mea mi-au spus 'Du-te, du-te'", a spus elevul lui Brenciu în testimoniale.

"Delilah" este piesa cu care concurentul a urcat pentru a doua oară pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, SEMIFINALA.

"Ce pot să spun decât că ai trecut într-un alt registru şi mă bucur că te aud cântând şi altceva decât balade. Foarte frumos, foarte tare", a spus Loredana.

"Aş putea să spun că este momentul meu preferat faţă de toate momentele tale de până acum. Foarte frumos. Felicitări", a spus Smiley.

"El Chiţu, el Mihai. Te prinde bine genul ăsta de muzică cu timbrul pe care tu îl ai şi volumul pe care tu îl aplici atunci când cânţi, pe direcţia asta nu te va acuza nimeni că pui prea mult suflet. Bravo", a spus Moga.

"Muchas gracias el pollo loco. Mihai Chiţu eu cred că pe tine nu te vor vota doar doamenele şi domnişoarele, ci şi bărbaţii, care preferă să audfă un bărbat cu cea mai puternică vocea din România", a spus Horia Brenciu.

UPDATE 23. 12 Sânziana Niculae revine pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. "Georgia of my mind" este cea de-a doua piesă pe care eleva lui Moga o cântă în SEMIFINALA show-ului de la ProTv.

La finalul prestaţiei concurentei cei patru juraţi s-au ridicat în picioare şi au aplaudat-o.

E cea mai bună interpretare a ta de până acum. Mă bucur că am putut să văd asta în SEMIFINALĂ. Baftă pe mai departe", a spus Brenciu

"Ai reuşit să jonglezi foarte frumos cu emoţia şi cu forţa. Chiar ne-ai dat fiori. Felicitări", a spus Loredana.

În faţa unui asmenea talent nu amd ecât să mă înclin şi să spun felicitări", a spus Smiley.

Marius Moga s-a declarat încântat de talentul vocal al elevei sale. "Vă promit eu că o să mai auzit de Sânziana de acum încolo", a punctat juratul.

UPDATE 23. 04 Înafara scenei sunt foarte timid. Aş putea spune chiar speriat de bombe", s-a descris în câteva minute Adrian Nour, elevul lui Smiley. Acesta a completat că la VOCEA ROMÂNIEI trăieşte mari emoţii. "Sunt mândru, dar mai mândră e soţia mea şi Ana Maria", a spus concurentul înainte de a urca pe scena.

"Va trebui să cobor şi să îi strâng mâna lui Smiley. Vreau să îl aplaud şi pe Adrian. Bine ai făcut că ai venit la VOCEA ROMÂNIEI. Baftă. Te invit la spectacolul meu şi mi-ar plăcea să spui 'da'", a spus Horia Brenciu. Invitaţia juratului a fost acceptată de concurent.

"Eu cred că tu ai o sensibilitate aparte. Mă bucur că ne-ai bucurat cu piesa asta în seara asta. Cu două instumente şi o voce e mare lucru să nu se plictisească lumea ascultându-te. Bravo", a spus şi Moga.

"Mă bucur că ai venit la VOCEA ROMÂNIEI. Mă bucur că am ocazia să lucrez cu tine. Succes", a spus şi Smiley.

UPDATE 22. 54 Muneer s-a declarat foarte fericit că a ajuns până în această etapă a show-ului. Mă simt română. Nu mă aşteptam. Mă simt foarte norocos că am ajuns în momentul în care fac muzică, că am ajuns la VOCEA ROMÂNIEI", a spus concurentul în testimonialul dinaintea prestaţiei sale.

"Talk dirty to me" a cântat Muneer a doua oară când a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNiEI, SEZONUL 3, SEMIFINALA. Ca să îi dea o notă aparte melodiei, concurentul a cântat şi în arabă

"Mă bucur că după 'Sanie cu zurgălăi' această piesă a avut şi ea inserţii de dans popular, dar cred că m-ai forţta să nu mai folosesc serveţelele pentru lacrimi, şerveţelele mele sunt pentru Muneer", a spus Brenciu.

"Cireaşa de pe tort a fost la final când a cântat cum ştii tu mai bine. Mi-a plăcut final. Atunci când eşti tu, acolo se simte vocea ta cel mai bine", a spus Marius Moga.

"E foarte clar pentru mine că această piesă a fost aleasă pentru show. Ţi-a ieşit foarte bine. Îmbinarea asta cu muzica arăbească ar trebui să o păstrezi, pentru că asta e particularitatea ta", a spus Smiley.

"Habibi ai fost fantastic. Cu toţii aţi văzut cât de bine dansează. Chiar le are cu dansul. Nu mai vorbim cât de bine pregătit ai venit la VOCEA ROMÂNIEI. Să nu le spui secretul, pentru că rămâne între noi. Ai o voce superbă. Chiar dacă Smiley a spus că este o piesă simplă, nu este o piesă simplă. Eşti formidabil. I love you", a spus Loredana despre prestaţia elevului său.

UPDATE 22. 37 "Am clacat din punct de vedere fizic. Emoţional eram şi mai praf", a spus Ana Maria Mirică înainte de a urca pentru a doua seară pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEMIFINALA.

"Vis de iarnă" - Andra - este cea de-a doua piesă pe care a cântat-o.

"Mi-a plăcut că faţă de cealaltă piesă unde ai vrut să se trezească cei care se trezesc acum în New York m-ai făcut să mă trezesc lângă brad", a spus Marius moga despre prestaţia elevei lui Brenciu.

"Mi s-a părut o interpretare fără greşeală a acestei piese. Foarte bine. Felicitări", a spus Smiley.

Elegantă sensibilă, efminină, caldă. Asta am simţit când ai cântat acest colind. Bravo", a spus şi Loredana.

"Ana, în primul rând, felicitări. Îţi mulţumesc că acum jumătate de an din cele patru scaune întoarse m-ai ales pe mine", a spus Horia Brenciu.

UPDATE 22. 28 "Am transmis ceea ce am vrut să transmit. Atât de multe lucruri mi s-au întâmplat, încât nici nu am putut să gândesc. Mama mea este foarte fericită că am ajuns până aici. Tata a plâns. Tata mă susţine în tot. Aş vrea să mă mut în România. Mă simt bine în Serbia. Am nevoie de o schimbare. Mă simt şi mai bine aici", a spus Jovana Milovanovic înainte de a urca pe scenă.

"Bleeding Love" este cea de-a doua piesă pe care a cântat-o eleva lui Moga pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI în SEMIFINALĂ.

"Pentru fericirea lui Marius votaţi-o pe Jovana", a spus Horia Brenciu.

"O partitură dificilă pe care ai reuşit să o duci până la capăt", a spus Loredana.

"Greu cântec aţi ales, care ţi-a ieşit. Mi-aş dori să te văd veselă. Mi-aş dori să te văd mai veselă pe scenă. Îţi stă bine când zâmbeşti. Felicitări", a spus Smiley.

"Ideea este că ai primit numai laude dela cei trei antrenori rivali cu mine, ceea ce mă face să mă simt foarte bine şi vesel. Chiar a fost o schimbare plăcută. Eu cred că ai făcut foarte bine în seara asta pe scenă. Ai cântat mai bine decât mă aşteptam", a spus antrenorul elevei sale la finalul prestaţiei Jovanei Milovanovic.

UPDATE 22. 22 "We don't need another hero" este cea de-a doua piesă cu care Claudia Iuga luptă pentru un loc în FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

"Claudia, you got talent, cu se zice", a spus Moga.

"Lady in red. Eşti foarte frumoasăî în roşu. Ai avut pasiune. Se vede că pui suflet în tot ceea ce faci", a spus Loredana despre concurentă.

"Eu am o singură observaţie. Smiley: nu asta este ţinuta adecvată pentru piesa asta. Nu există fustă. Trebuia un decolteu adînc. Tuturor ne-ar fio plăcut o asemenea interpretare, chiar şi lui Moş Crăciun", a spus Horia Brenciu.

Smiley s-a declarat mândru de eleva sa. "Bravo, te felicit şi îţi doresc să obţii tot ce vrei tu în viaţa asta", a spus Smiley la finalul prestaţiei elevei sale.

UPDATE 22.04 Marius Nicolae, poreclit Gerard Butler, este concurentul din echipa Loredanei care lupta pentru un loc în etapa următoare a show-ului. "Nu m-a impresionat", a spus Smiley. "Nu are cum să aibă o voce mai bună decât Mihai Chiţu. Poate să cânte ce vrea el", a spus Horia Brenciu. Antrenoarea lui este, însă, sigură pe calităţile sale vocale.

Loredana s-a ridicat în picioare şi l-a aplaudat la finalul piesei.

"După Moş Crăciun, Marius Marin a fost una dintre cele mai bune apariţie. Te felicit", a spus Horia Brenciu.

"Dacă aş fi închis ochii şi te-aş fi ascultat parcă l-aş fi auzit pe Horia Brenciu, un pic mai tânăr. Loredana parcă îl îndrumă în stilul lui Horia Brenciu", a spus Marius Moga.

"Mi se pare că ţi se potriveşte foarte bine genul ăsta. Parcă te vedeam într-un cazino din Las Vegas cântând piesa asta. Ţin să te felicit şi pentru felul cum te-ai mişcat", a spus Smiley.

"Te duc direct la Hollywood. Ai faţă, ai voce, ai ochi, ai tot ce trebuie pentru un artist care trebuie să meargă, să cânte, să aibe show-uri în străinătate. Sunt mândră de tine. Îţi doresc ca publicul să te voteze. Ne vedem la piesa următoare", a spus Loredana.

Eu m-am prins de strategia Loredanei: pe Muneer îl ţine în ţară şi pe celălalat îl duce la Hollywood", a spus Horia Brenciu.

Loredana l-a invitat pe elevul său să cânte în turneul ei, care va începe din martie şi se va desfăşura în toată ţara.

UPDATE 21. 55 "M-am înscris la VOCEA ROMÂNIEI. Nu m-am aşteptat să am parcursul ăsta" a spus Mihai Chiţu înainte de a cânta. Smiley aşteaptă de la acest concurent să cânte şi melodii mai joviale. Aceaşi aşteptare are şi Loredana de la concurent. "Uneori e mai simplu să cânţi numai balade ca să nu rişti", a spus jurata.

"La Vifleiam colo-n jos", este melodia cu care Mihai Chiţu a pariat pentru un loc în MAREA FINALA VOCEA ROMÂNIEI; SEZONUL 3.

Horia Brenciu a fost foarte impresionant de felul în care a cântat elevul său. Publicul l-a aplaudat îndelung pe concurent

"Un colind foarte frumos. Ai cântat foarte frumos, foarte sensibil. Ai reuşit să ne introduci uşurel în atmosfera de sărbători. Parcă îl vedeam pe Moş Crăciun cum vine şi ne aduce cadouri", a spus Loredana.

"O interpretare inedită. O interpretare a ta. Bravo", a spus Smiley.

"Mi-a plăcut starea piesei şi a fost o interpretare caldă, având în vedere că este avanpremiera Crăciunului nici nu poţi să pui prea mult patos într-un colind pentru că devine totul mult prea apăsător. Colindul ăsta aşa sună el mai bine. Bravo", a spus Moga.

UPDATE 21. 46 "Cel mai mult îmi doresc să ajung în finală" a spus Sânziana Niculae. Marius Moga, antrenorul ei este sigur pe calităţile sale vocale, acesta a spus că vocea ei se va auzi la radio şi că o vom vedea şi la TV. Concurenta a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI şi a cântat "Santa Claus is comming to town"

Pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI a urcat şi Moş Crăciun care a urat Sărbători Fericite tuturor.

Vreau să te felicit Sânziana. Sunt convinsă că dacă ai aşa pile la Mosu o să îşi dea un loc ân finală. Ai fost vie, pe stilul tău. Ai cântat un colind pe stilul tău punk", a spus Loredana.

"Mi s-a părut un colind punk. A fost foarte bine", a spus şi Smiley despre prestaţiei concurentei.

"Te felicit pentru jovialitatea pe care o ai atunci când eşti pe scenă", a spus scurt Marius Moga.

UPDATE 21. 31 "Albumul lui Adrian Nour va fi un DVD, adică cu tot cu spectacol", a spus Smiley despre Adrian Nour, următorul concurent care urcă pe scenă şi care luptă pentru un loc în MAREA FINALĂ DE LA VOCEA ROMÂNIEI.

"Joy to the world" a cântat Arian Nour în SEMIFINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

"Dacă data trecută ţi-am spus felicitări, acum nu pot să spun decât bravo", a spus Horia Brenciu despre prestaţia lui Adrian Nour.

Loredana şi Marius Moga s-au declarat încântaţi de prestaţia concurentului.

"Pentru Adrian în fiecare ediţie am schimbat registrul, în fiecare ediţie am arătat altceva. Recunosc că şi pe mine m-a surprins cum a cântat piesa asta. Ţi-a ieşti foarte bine. Felicitări", a spus Smiley despre prestaţia elevului său.

UPDATE 21.24 A venit rândul Loredanei să îşi arunce primul elev în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI în această etapă a show-ului. "De abia aştept să îl văd pe Muneer să cânte în română", a spus Smiley.

Loredana i-a luat apărea elevului său şi a spus despre el că deşi nu s-a născut în România, este mai român decât mulţi românii.

"Sanie cu zurgălăi" este melodia pe care Muneer trebuie să o cânte în SEMIFINALA de la VOCEA ROMÂNIEI.

"Dragă Muneer nu îmi găsesc cuvinte. A fost o performanţă foarte exotică. Mi-a plăcut ritmul popular exotic", a spus Horia Brenciu.

"Acum pot să mor liniştit: te-am văzut cântând româneşte. Ţi-a ieşti foarte bine", a spus şi Smiley despre prestaţia lui Muneer.

Marius Moga s-a declarat şi el mulţumit de prestaţia elevului Loredanei.

"Cred că mămica ta te-a născut pe sanie pentru că ai alunecat şi ai făcut un show total. Ce să zic: eşti român. Eşti român, măi Muneer şi ne-ai demonstrat-o", a spus antrenoarea despre prestaţia concurentului.

UPDATE 21. 07 Ana Maria Mirică, din echipa lui Brenciu, este cea de-a treia concurentă care va cânta în SEMINALA de la VOCEA ROMÂNIEI. Juraţii au multe aşteptări de la ea. "Aş vrea să văd mai mult spectacol", a spus Loredana înainte ca aceasta să apară pe scenă.

New York, New York a lui Frank Sinatra este melodia pe care Horia Brenciu şi Ana Maria Mirică mizează pentru un loc în MAREA FINALĂ de la VOCEA ROMÂNIEI.

La finalul prestaţiei sale Horia Brenciu s-a ridicat în picioare şi a aplaudat-o.

"Foarte bună alegerea muzicală. Previzibilă, dar foarte bună. Nu cred că această piesă i s-ar fi potrivit altui concurent în acest moment decât ţie. Mi se pare că eşti un câştig pentru noi. Poţi juca în musical-uri mari, care ţi se potrivesc de minune", a spus Smiley.

Marius Moga a spus că în timp ce Ana Maria Mirică a cântată s-a simţit chiar în New York.

"Eşti perfectă pentru cabaret, pentru musical-uri. Nu aveai cum să dai greş. Ai o voce şi nişte picioare superbe", a spus Loredana.

"Ana mi-a plăcut foarte mult acest moment. Fără îndoială a fost mult mai complet faţă de momentele pe care le-a avut Loredana. Ana Maria Mirică m-ai făcut mândru, bravo", a spus şi Horia Brenciu despre eleva sa.

UPDATE 20. 58 Jovana Milovanovic, din echipa lui Marius Moga, este următoarea concurentă care a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Concurenta va încerca să convingă juriul şi spectatorii că merită un loc în MAREA FINALĂ de la VOCEA ROMÂNIEI cu melodia O holy night - a lui Celin Dion.

Horia Brenciu l-a felicita pe Marius Moga pentru piesa pe care i-a ales-o pentru această etapă a show-ului.

"Eşti o apariţie superbă. Vocea ta este la fel de frumoasă", a spus şi Loredana.

"Are o voce frumoasă, este o femeie foarte frumoasă. Cred că are toate şansele să aibă o carieră în România", a spus şi Smiley.

Marius Moga şi-a felicitat eleva. "Bravo. Mult succes, să te voteze oamenii", a spus juratul

UPDATE 20.52 Claudia Iuga este prima concurentă care urcă pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Smiley, antrenorul ei, este foarte încrezător în faptul că Claudia Iuga va putea face o carieră în domeniul muzicii. "Nu e primul artist care face carieră după 30 de ani. Şi Brenciu a făcut la făcut la fel", a spus Smiley despre eleva sa încainte ca aceasta să urce pe scenă.

"A fost o deschidere superbă, veselă, multă bucurie, zâmbetul tău ne-a molipsit. Bravo", a spus Loredana despre prestaţia concurentei.

"Colegilor tăi le va părea foarte rău dacă vei renunţa la cariera de poliţistă", a spus şi Moga.

"Claudia nu plânge, nu tristă. O ţară întreagă se va bucura că le vei cânta. Eu nu am avuzit în viaţa mea cântând un poliţist aşa de frumos cum o faci tu. Eu cred că noi românii am câştigat o cântăreaţă foarte bună. Cred că te vei gândi foarte serios la cariera ta de acum încolo", a spus şi Smiley despre prestaţia Claudiei.

UPDATE 20. 35 Coprezentatoarea emisiunii Nicoleta Luciu a surprins audienţa ca de obicei. Aceasta a apărut pe scenă într-o rochie neagră, cu un decolteu adânc, care îi scoate în evidenţă bustul.

UPDATE 20. 32 Loredana a deschis seminifala show-ului VOCEA ROMÂNIEI cu un nou single - Lumea ta. Artista a urcat pe scenă alături de trupa Karla's Dreams.

UPDATE 20.30 Penultima ediţie a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, a început. Jovana Milovanovic şi Sânziana Nicolae - echipa Moga, Claudia Iuga şi Adrian Nour - echipa Smiley, Ana-Maria Mirică şi Mihai Chiţu - echipa Brenciu şi Marius Marin şi Muneer - echipa Loredanei vor lupta pentru un loc în MAREA FINALA a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, din 26 decembrie de la ProTv.

În această seară, începând cu ora 20.30, telespectatorii vor vedea cele mai bune opt voci din sezonul al treilea al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI. "Concentraţia de talent e mai mare în fiecare echipă, iar concurenţa devine din ce în ce mai acerbă", a declarat Marius Moga în ediţia trecută a show-ului.

După trei gale live, telespectatorii şi antrenorii au ales concurenţii care au în continuare şansa să îşi îndeplinească visul prin muzică. În semifinala de la VOCEA ROMÂNIEI, Jovana Milovanovic şi Sânziana Nicolae - echipa Moga îşi vor arăta din nou "muşchii vocali", Claudia Iuga şi Adrian Nour vor fi aruncaţi în lupta pentru titlul de VOCEA ROMÂNIEI de către Smiley, Ana-Maria Mirică şi Mihai Chiţu sunt vocile care continuă seria "brenciană", iar Marius Marin şi Muneer sunt cei doi "îngeraşi" ai Loredanei care vor încerca să cucerească trofeul mult dorit.

După Moga, Smiley şi Brenciu, a venit rândul Loredanei să facă show "magic" cum numai ea ştie pe scena de la vocea româniei. Liviu Teodorescu, concurent în primul sezon al show-ului VOCEA ROMÂNIEI revine pe scena emisiunii de la ProTV şi va surprinde publicul cu un nou sigle.

Titlul suprem e din ce în ce mai aproape, iar visul unuia dintre concurenţi este pe cale să devină realitate, însă până atunci emoţiile semifinalei, voturile publicului şi deciziile antrenorilor vor decide care sunt finaliştii de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, diseară, începând cu ora 20.30, la Pro Tv.

Premiul cel mare, de 100.000 de euro, este acordat de Cosmote.

Citește și: