Adriana Stanca
9046 vizualizări 5 oct 2013

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a adus sâmbătă seara, pe scena ProTV, 14 noi concurenţi hotărâţi să demonstreze că talentul îi poate ajuta să câştige lupta pentru premiul cel mare: 100.000 de euro şi un contract pe un an cu Universal Records. Dintre aceştia însă, doar 10 au reuşit să întoarcă scaunele celor patru juraţi.

Astfel, după această ediţie a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, Horia Brenciu şi-a completat echipa cu încă trei concurenţi - Adrian Nour, Florin Ilinca, Diana Arvinte -, Loredana a devenit "antrenoare" pentru Alina Păun, Muneer Al Obeidli şi Diana Kalmar, iar Smiley l-a "câştigat" pe Adrian Molnar. Marius Moga are şi el în echipă încă doi concurenţi: Simonică Ştefan Angelo şi Sânziana Norina Niculae.

După ce-a de-a doua emisiune din SEZONUL 3 al competiţiei VOCEA ROMÂNIEI, Horia are în echipă, în total, sapte concurenţi, Loredana - cinci, Marius Moga - patru, iar Smiley - trei.

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Gândul a transmis LIVE TEXT. Vezi mai jos evoluţiile concurenţilor de sâmbătă

UPDATE 22.43 Ultima concurentă care a participat sâmbătă la audiţiile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI a fost Alina Păun. Are 17 şi este din Bucureşti

"Îmi doresc să învăţ, să cunosc profesionişti... Ador să fiu pe scenă", spune ea.

După ce a început să cânte, tânăra a câştigat atenţia Loredanei, care a fost singura care a apăsat butonul.

"Eşti aşa mititică şi cânţi totuşi de parcă ai cânta de zece ani", a comentat cântăreaţa. "Bine ai venit în echipa mea!", a adăugat ea.

UPDATE 22.37 Cosmin Pienariu a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, unde a cântat piesa "Te iubesc, femeie", a lui Ştefan Bănică Jr. Concurentul originar din Sebeş, Alba, nu a reuşit totuşi să-i convingă pe juraţi să apese butonul.

"Ce fraieră am fost", a spus Loredana în cele din urmă. "Trebuia să-i dau o şansă", a adăugat ea.

UPDATE 22.33 Muneer Al Obeidli este originar din Abu Dhabi, dar a venit în România pentru a studia Medicina. Chiar dacă tatăl lui nu este de acord ca el să cânte, ci-l îndeamnă să acorde atenţie specială facultăţii, tânărul spune că VOCEA ROMÂNIEI este marea lui şansă, mai ales că se simte "pe jumătate român".

Tânărul a cântat "Ride It", combinând versurile în limba engleză cu cele în limba arabă. Acest lucru i-a cucerit pe cei patru juraţi, care, în cele din urmă s-au văzut nevoiţi să se lupte pentru a-l aduce pe concurent în echipa lor.

"Tu eşti lumina mea!", a spus Loredana, făcând referire la semnificaţia prenumelui concurentului.

Chiar dacă ceilalţi juraţi au încercat să-l convingă, tânărul a decis în cele din urmă: "Problema e că nu-mi pot lua ochii de la Loredana, aşa că am să merg la ea", a spus Muneer.

UPDATE 22.17 Adrian Nour este actor, dar muzica este o mare pasiune a sa. "Muzica a făcut parte din viaţa mea încă de când eram mic", spune el.

"Am venit la VOCEA ROMÂNIEI pentru că simt că am o şansă mare, vreau să cunosc oameni la fel de pasionaţi ca şi mine. Vreau să cunosc oameni de la care am ce să învăţ. Vreau să câştig!", adaugă Adrian.

Pe scenă a interpretat piesa "Girl from Ipanema", şi chiar din primele clipe l-a cucerit pe Horia Brenciu.

"Foarte frumoasă piesa şi mi-a plăcut şi spiritul tău!", a spus juratul, bucurându-se totodată că ceilalţi colegi din juriu nu s-au întors. Astfel, Adrian merge cu siguranţă în echipa lui Horia de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

UPDATE 22.10 Alexandru Cibotaru, are 28 de ani şi este basarabean. A venit în Bucureşti împreună cu soţia, care îl susţine în pasiunea lui pentru muzică.

Tânărul a cântat o piesă în limba română: "Singur", a formaţiei Talisman. Juriul de la VOCEA ROMÂNIEI însă nu a fost impresionat şi nimeni nu a apăsat butonul.

"Vreau să ştiţi că noi, cei din Basarabia, ne simţim români şi vă mulţumim că ne primiţi aici", a spus concurentul emoţionat, la final.

UPDATE 22.05 Simonică Ştefan Angelo a venit la VOCEA ROMÂNIEI după ce anul trecut şi-a încercat norocul la "Românii au talent". Are 19 ani şi este din Bucureşti.

"Sper din tot sufletul să se întoarcă cineva. Dacă nu se va întâmpla asta va fi o mare palmă pentru mine, dar probabil că m-aş întoarce şi anul viitor", a spus el înainte de a intra în scenă.

A cântat piesa "The Man Who Can't Be Moved", a formaţiei irlandeze The Script.

În ultimele secunde ale piesei, Marius Moga a apăsat butonul. "Ţi-au scăpat câteva note, dar ai un timbru care atrage atenţia", a spus juratul.

"Bine ai venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3!", a spus Loredana.

UPDATE 21. 47 Elena Carafizi a venit din Chişinău special pentru VOCEA ROMÂNIEI. Are 19 ani şi spune că muzica este lucrul la care se pricepe cel mai bine. "Altceva n-aş şti să fac, eu aşa cred", spune ea.

"Aş vrea să a o carieră şi să-mi întâlnesc dragostea vieţii mele. Nu-mi doresc mai mult", adaugă Elena.

Pentru audiţiile pe nevăzute, concurenta a pregătit piesa "Why don't you love me".

Tânăra nu a convins juraţii să se întoarcă, însă Loredana a sfătuit-o să încerce din nou la anul.

UPDATE 21.36 Un nou concurent a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Sânziana Norina Niculae are 19 ani şi este din Urziceni. Urmeară cursurile Liceului de Muzică din Bucureşti şi iubeşte muzica Shakirei.

A avut chiar ocazia să o cunoască pe celebra cântăreaţă columbiană, pe când avea doar 16 ani. "Shakira mi-a spus că nu i-a venit să creadă când a auzit cât de bine ne seamănă vocile", a povestit tânăra.

La audiţiile pe nevăzute a interpretat piesa "Blue Jeans", a solistei Lana del Rey, reuşind să-l convingă pe Marius Moga să apese butonul. După câteva clipe, Smiley s-a întors şi el, iar în ultimele clipe Loredana şi Horia au fost şi ei cuceriţi.

"Îmi place foarte mult că te joci cu notele", a spus Moga. "Eu te vreau la mine în echipă!"

"Eşti foarte curajoasă, mi-a plăcut ce piesă ai ales", a adăugat Smiley.

Loredana şi Horia Brenciu şi-au prezentat şi ei pledoariile, apoi pe scenă a venit şi mama concurentei. În plus, Horia chiar a mers în culise pentru a-l cunoaşte şi pe tatăl Sânzianei. "Horia încalcă toate regulile!", au comentat ceilalţi juraţi de la VOCEA ROMÂNIEI.

În cele din urmă, concurenta a ales să se alăture echipei lui Marius Moga.

UPDATE 21.20 Chiar dacă este student la Politehnică, Florin Ilinca este pasionat de muzică. "Am venit aici pentru a face primul pas pe drumul către visul de a deveni un star", a spus el.

Când concurentul a intrat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI cântând piesa "Du Hast" a formaţiei germane Rammstein, Horia nu a putut rezista şi, după ce a apăsat butonul, s-a ridicat să danseze.

"Pentru mine, a sări pe muzică precum o căpriţă, este esenţial!", a glumit juratul.

"Păpuşarul Brenciu!", s-a amuzat Smiley pe seama reacţiei lui Brenciu.

Cu toate acestea, juratul s-a arătat extrem de fericit să-l primească pe Florin în echipa lui.

UPDATE 21.11 Diana Kalmar a venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 după ce anterior s-a înscris la concursul german "Das SuperTalent". Dacă atunci nu a reuşit să meargă în finală, acum se declară încrezătoare în şansa ei.

Diana a interpretat piesa "Next to Me", a cântăreţei Emeli Sande.

Loredana a fost prima care a apăsat butonul, însă în ultimele clipe ale momentului, Horia a apăsat butonul şi, stând în picioare pe scaun, a strigat "Eu vreau să vii la mine în echipă".

"La mine, dimineata, este spa. La 12:00, cosmetică. Apoi prânzul cu Horia. Iar seara se câştigă VOCEA ROMÂNIEI", a spus Horia. Totuşi, concurenta a ales să intre în echipa Loredanei.

"Ai ratat spa-ul şi cosmetica", a glumit Brenciu în cele din urmă.

UPDATE 21.06 Giulio Vasilescu este din Bucureşti. Are 34 de ani şi deja a fost căsătorit de trei ori. Acum este din nou singur şi spune că viitoare sa parteneră va trebui să-i fie, înainte de toate, "o muză".

Participarea la VOCEA ROMÂNIEI, spune el, ar trebui să-l ajute să îşi dezvăluie talentul şi romantismul. "Am venit aici pentru că simt că este şansa mea de a mă maturiza ca artist", a spus Giulio.

Concurentul a urcat pe scenă cu piesa "Crying in the rain", a formaţiei A-HA.

Totuşi, niciunul dintre juraţi nu a apăsat butonul.

UPDATE 20.52 Cel de-al treilea concurent, Adrian Molnar, are 28 de ani şi este din Reghin. Are deja o formaţie, numită "Etajul 4", însă crede că participarea la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 este şansa lui cea mare. A început să cânte datorită bunicului, iar acum vrea să-i aducă acestuia un omagiu.

"Bunicul mă vede de acolo, de sus, şi sunt sigur că are grijă acum de mine", a spus el.

"Just the way you are", a lui Bruno Mars, a fost piesa aleasă sâmbătă seara de Adrian. Smiley şi Marius Moga au fost cei care au remarcat vocea deosebită a concurentului.

"Ai un timbru interesant, cu care aş putea să lucrez!", a spus Marius Moga. Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos şi a promis că îi va oferi lui Adrian piesele cele mai bune, care să-i pună în evidenţă talentul.

În cele din urmă, tânărul a ales să se alăture echipei lui Smiley.

UPDATE 20. 40 Diana Arvinte are 24 de ani şi este din Constanţa. Deşi are centură neagră la arte marţiale şi urmează facultatea de medicin, muzica este marea sa pasiune. "Este refugiul meu!", mărturiseşte ea. Concurenta a interpretat piesa "American Woman", a lui Lenny Kravitz.

"E bărbat sau femeie?", s-au întrebat juraţii când au auzit glasul tinerei.

Prima care a fost convinsă să apese butonul a fost Loredana Groza, însă Horia a făcut imediat acelaşi gen.

"Prezenţa ta este de o masculinitate feminizată", a spus Horia în cele din urmă "Aş fi regretat toată viaţa dacă nu mă întorceam!", a adăugat el.

Chiar dacă nu a apăsat butonul, Smiley s-a declarat la fel de impresionat. "Acesta este unul dintre motivele pentru care iubesc VOCEA ROMÂNIEI. În situaţii ca acestea, rămâi interzis!".

"Am să-l aleg pe Horia!", a decis Diana după ce juraţii şi-au prezentat argumentele.

UPDATE 20.33 Prima concurentă din această seară este Irina Vasian. Are 26 de ani şi până acum a participat la multe festivaluri de specialitate. Acesta este însă un pas important pentru ea. "Îmi doresc o carieră muzicală. Îmi doresc foarte mult ca unul dintre antrenorii de la VOCEA ROMÂNIEI să mă ia în echipa lui", spune Irina.

"Sunt foarte foarte emotivă", a mărturisit concurenta înainte de a intra pe scenă. Când însă a început să cânte piesa "Try", a celebrei Pink, tânăra s-a dedicat cu totul muzicii.  Cu toate acestea, niciunul dintre juraţi nu a apăsat butonul.

Înfăţişarea Irinei i-a fermecat însă pe Smiley şi pe Horia Brenciu. "Nu m-am întors pentru că nu te-am văzut!", a glumit Smiley.

"Semeni mult cu Christina Aguilera", a remarcat şi Loredana.

UPDATE 20.30 Cea de-a doua ediţie a show-ului VOCEA ROMÂNIEI a debutat la ProTV. La început, rezumatul ediţiei precedente: sâmbăta trecută, în prima ediţie din SEZONUL 3 a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, 10 concurenţi au convins juriul că merită să meargă mai departe în competiţia vocilor. Astfel, Marius Moga, Smiley şi Loredana au fiecare câte doi membri în echipă, în vreme ce lui Horia Brenciu i s-au alăturat deja patru concurenţi.

Cântăreţi amatori sau consacraţi sunt decişi să îi convingă pe cei patru juraţi ai show-ului: Smiley, Loredana, Horia Brenciu şi Marius Moga  că merită titlul de VOCEA ROMÂNEI, dar şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 va continua şi săptămâna viitoare cu o nouă ediţie. Show-ul VOCEA ROMÂNIEI este susţinut de Cosmote.

 

Citește și: