Mădălina CHIŢU
1243 vizualizări 22 aug 2011

Site-ul show-ului "Vocea Romaniei", care va demara în septembrie la ProTV, vocearomaniei.protv.ro pune la dispoziţia românilor un soft special cu ajutorul căruia îşi pot testa calităţile vocale. Cu ajutorul acestui program, cei care s-au întrebat dacă au sau nu voce îşi pot verifica talentul muzical.

CITEŞTE ŞI: VOCEA ROMÂNIEI: Detalii în premieră despre super show-ul care va desemna CEA MAI BUNĂ VOCE DIN ŢARĂ. VIDEO

Persoanele care vor să vadă dacă sunt talentate în ale cântatului trebuie să respecte câteva reguli simple: au nevoie însă de webcam, un microfon şi voce. După înregistrarea, care durează maxim 30 de secunde, fiecare utilizator va primi o notă pentru felul în care a cântat, iar filmuleţul va fi postat pe site-ul vocearomaniei.ro.

Audiţiile on-line se pot face o singură dată, însă există şi o "cameră de repetiţii" unde utilizatorii îşi pot încălzi vocea pentru ca rezultatul final să fie cât mai bun. Înregistrarea poate fi postata pe Facebook sau Twitter, pentru a împărtăşi talentul cu toţi prieteni.

CITEŞTE ŞI: ProTV dă startul preselecţiilor la "Vocea României", show-ul al cărui premiu este de 100.000 de euro

Persoanele care se vor remarca prin calitatile vocale deosebite pot deveni concurenţi în sezonul următor al show-ului "Vocea României".

La numai câteva zile de la lansarea acestui soft, aproape 1. 000 de utilizatori au intrat pentru a-şi testa abilităţile vocale.

Citește și: