Silviu Bănilă
1738 vizualizări 17 mar 2019

O dependentă de operaţii plastice din Marea Britanie, care a avut deja patru operaţii de mărire a sânilor şi încă una, pentru a dobândi sfârcuri în formă de inimă, speră ca medicii să-i ofere sânii mult visaţi.

Într-un clip de promovare din 12 martie, pentru emisiunea Botched!, difuzată de canalul E!, Krystina Butel, în vârstă de 32 de ani, explică deschis că sânii ei enormi i se par „lăsaţi” şi „fleşcăiţi”, deşi i-a mărit de mai multe ori.

Acum, femeia vrea sâni de mărimea unor mingi de baschet. „Chiar cred că mărimea contează. Îmi place aspectul plastic. Dacă tot o să fac asta, sper să arate ca o operaţie de siliconare”, a spus tânăra.

„Mi-a luat ceva timp ca să-mi doresc să fiu o femeie seducătoare. De abia când mi s-a făcut o caricatură mi-am dat seama că aşa vreau să arăt. Artistul mi-a desenat buze mari, sâni mari, o talie subţire. Mi s-a aprins becul în cap. Am ştiut imediat că de asta am nevoie”, a povestit Krystina.

În decursul anilor, Krystina a trecut prin două rinoplastii, modificarea obrajilor, a buzelor, machiaj semipermanent, facelift şi o remodelare a vaginului.

„Dinţii mei sunt puşi, sunt prea mari pentru faţa mea, dar o să-mi măresc iar obrajii şi buzele”, a spus femeia. Deşi a trecut prin multe operaţii, cele mai importante s-au concentrat asupra sânilor.

„Sfârcurile în formă de inimă au reprezentat un fel de accesoriu”, a explicat Krystina, care şi-a făcut primul implant de silicon la 17 ani, dar a fost nemulţumită de rezultate.

„După toţi banii cheltuiţi, tot n-am reuşit să arăt precum caricatura mea”, a spus femeia.

A urmat apoi o operaţie de micşorare a stomacului şi acum se gândeşte la o nouă abordare: „Când mi-am operat sânii, am vrut să semene cu două mingi de volei sau de baschet. Nu-mi pasă dacă nu sunt pe gustul tuturor. Nu vreau asta neapărat!”, a mai declarat Krystina, potrivit meaww.com.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another day.....Another tan 💪🏽💖😜 #coconutbayresort #westindies #stlucia

O postare distribuită de Krystina Butel (@krystinabutel) pe

Dec 11, 2018 at 5:41 PST

Citește și: