Oana Ghita - Mediafax
288 vizualizări 30 iul 2013

"Wolverine", care prezintă noi aventuri cu cel mai iubit personaj din franciza "X-Men", care dă şi numele filmului, are o acţiune antrenantă, care se desfăşoară în Japonia.

Pe locul al doilea s-a clasat o altă premieră, "Oameni mari şi fără minte 2/ Grown Ups 2", care a avut încasări de 384.170 de lei şi 20.619 spectatori. După ce şi-a mutat familia în oraşul natal, ca să fie împreună cu prietenii lui şi cu copiii acestora, Lenny (Adam Sandler), descoperă că nu este mare diferenţă între foştii şi actualii bădărani, între şoferii schizoizi de autobuz şi poliţiştii beţi pe schiuri, sau cei 400 de petrecăreţi mascaţi - peste tot este aceeaşi nebunie.

Pe locul al treilea în box office se regăseşte "Sunt un mic ticălos 2", care a avut încasări de 152.160 de lei şi 8.016 spectatori. Publicul este invitat la noi aventuri comice alături de (fostul) super-ticălos Gru (vocea fiind asigurată de Steve Carell), fetiţele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni şi o suită de personaje noi şi scandalos de nostime.

 

 

Pe poziţia a patra s-a clasat "Cercul de foc/ Pacific Rim", care a avut încasări de 116.492 de lei şi 5.305 spectatori. Această superproducţie hollywoodiană descrie lupta titanică dintre uriaşii roboţi teleghidaţi de oameni şi o armată de monştri extratereştri ieşiţi din fundul oceanului. Filmul este adus pe marile ecrane româneşti de MediaPro Distribution.

Pe locul al cincilea se regăseşte "R.I.P.D. Copoi pentru strigoi", care a avut încasări de 72.146 de lei şi 3.373 de spectatori. "R.I.P.D." este o comedie de acţiune supranaturală, cu Jeff Bridges şi Ryan Reynolds, despre doi poliţişti morţi şi nu prea, care sunt înrolaţi pentru a prinde şi a duce înapoi la locul lor sufletele diabolice şi distructive care au fugit din faţa Judecăţii de Apoi şi care nu vor să părăsească Pământul în linişte şi pace.

În total, cinematografele româneşti au avut, în weekend, încasări de 1.612.121 de lei şi 80.494 de spectatori.

Citește și: