Gandul.info
Mihai SCHIAU
15504 vizualizări 29 apr 2012

ZERG RUSH este singura combinaţie de termeni care, odată introdusă de pe GOOGLE, "distruge" căutările, făcându-le inactive.

Citeşte şi GOOGLE TRANSLATE a împlinit şase ani


ZERG RUSH este o căutare din GOOGLE care face ca pagina să fie complet distrusă, iar rezultatele să dispară. Dacă un utilizator scrie cuvintele ZERG RUSH în bara de GOOGLE, din partea de sus a ecranului încep să curgă nenumărate litere "o" şi linii în diverse culori. Rând pe rând, acestea pur şi simplu şterg toate rezultatele din pagină.

ZERG RUSH se transformă într-un joc, pentru cei suficient de curioşi încât să încerce să dea click pe literele "o". Dacă fac acest lucru, literele dispar, iar rezultatele din GOOGLE rămân intacte.

ZERG RUSH are, însă, capacitatea de a "distruge" căutările pe GOOGLE, scrie ibnlive.in.com. Asta pentru că, dacă utilizatorii caută singatma ZERG RUSH pe GOOGLE, rezultatele nu mai pot fi accesate, fiind acoperite de jocul care se deschide. Când încearcă să dea click pe unul dintre linkuri, utilizatorii descoperă că acesta este inactiv. Pentru a putea să acceseze respectivul site, utilizatorii trebuie să apese butonul "X" din colţul dreapta sus al ecranului.

Citește și: