29011 vizualizări 7 mar 2012

UPDATE 10.20 Se pare că în acest moment Facebook şi-a revenit.


Facebook nu a funcţionat în această dimineaţă în România, afişând mesajul "Server not found". Eroarea a persistat mai multe zeci de minute. În prezent, Facebook funcţionează, dar se încarcă în continuare greu.

Pe un blog de tehnologie din Grecia, un utilizator a scris un post numit "Facebook a căzut pe 7 martie 2012", în care spune că nu a putut accesa reţeaua de socializare în Grecia. "Ar putea fi o problemă în toată Europa, ar putea fi ceva global", scrie bloggerul Andrew McCallum Crawford.

Lumea speculează că în spatele problemelor Facebook ar fi hackerii de la Anonymous.

El spune că foarte multă lume a anunţat problema pe Twitter, cei mai mulţi glumind că au mai mult timp pentru cafea sau pentru muncă, dat fiind că Facebook nu mai funcţionează.

Postarea a strâns numeroase comentarii de la oameni din diverse ţări ale lumii, care spun că Facebook nu a funcţionat în această dimineaţă în: Marea Britanie, Egipt, Australia, SUA, Japonia, China, Africa de Sud, Germania, Olanda, Cehia şi Spania.

Citeşte şi Facebook Messenger for Windows: alternativă la Yahoo! Messenger?

Comentatorii de pe site-ul gândul spun că Facebook nu funcţionează nici în Franţa, Republica Moldova, Ungaria şi Turcia.

Pe Yahoo Answers a apărut un topic legat de căderea la nivel global a Facebook. Utilizatorii spun că Facebook nu merge sau nu mergea nici în următoarele ţări: Elveţia, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Slovenia, Belgia, Sri Lanka, Austria, Serbia, Bahrain, Irlanda de Nord, Nepal, Bosnia, Albania, Somalia, Macedonia, Suedia, Lituania, Danemarca, Arabia Saudită, Norvegia, Polonia, Africa de Sud, Croaţia, Indonezia, Israel şi multe altele.

Cele mai multe plângeri vin însă din România. Unii utilizatori spun că Facebookul a fost picat mai bine de două ore.


 

Citește și: