Gandul
955 vizualizări 15 apr 2019

„Chestiunea cu mărirea salariilor este doar o parte care poate să motiveze. Sigur, în continuare sunt foarte multe lucruri de făcut, nu se pot face peste noapte, mai ales când preiei dintr-o guvernare lucrurile încă neîncepute de ceilalţi. O să discutăm despre autostrada Craiova-Piteşti…”, a spus Manda, la Realitatea Tv.

Turcescu s-a enervat:  „Din 2012 sunteţi încontinuu la guvernare. Cât vă trebuie? Vă rog frumos, dl. Manda, nu încercaţi să ne prostiţi în faţă. Vorbiţi şi despre faptul că Dolj este judeţul cu una dintre cele mai mari rate ale şomajului. Cât aveţi? 8,8%”.

De aici, discuţia a degenerat într-o dispută verbală:

Claudiu Manda: Aşa ştiţi dvs?

Robert Turcescu: Dar dvs. ce ştiţi?

Claudiu Manda: Sub 5%.

Robert Turcescu: Cum?

Claudiu Manda: Sub 5%.

Robert Turcescu: Chiar în halul ăsta? Vorbiţi serios? Chiar minţiţi în halul ăsta? Vreţi să vă scot statisticile? Aveţi rata şomajului peste 8% în Dolj şi dvs. spuneţi că e 5?

Claudiu Manda: În aceşti doi ani şi jumătate nu ştiu cât de mult a fost instabilitate şi cât de mult a fost gălăgie şi zarvă în această zonă. (…) De foarte multe ori, în aceşti doi ani şi jumătate de când suntem la guvernare, repet, e foarte multă gălăgie şi oamenii nu reuşesc să vadă – şi este şi o vină a PSD-ului – şi nu reuşesc să transmită lucrurile pe care le-au făcut.

Robert Turcescu: Iertaţi-mă, nu pot să asist la un interviu cu dl. Manda, care minte cu neruşinare. Cum adică îmi spune Manda că din cauza gălăgiei nu s-au putut vedea realizările PSD? Dar cine face toată ziua gălăgie? Nu tocmai PSD?.

Citește și: