Kamilla Weneck este cunoscută în industria filmelor XXX şi se bucură de un succes colosal, iar ea susţine că acest lucru se întâmplă pentru că este susţinută de Dumnezeu.

Este evanghelistă şi de curând a şocat o lume întreagă. Kamilla a mărturisit că activitatea de zi cu zi nu-i influenţează credinţa, întrucât este o ”persoană cu suflet bun, ce are susţinerea lui Dumnezeu”.

"Oamenii încearcă din răsputeri să facă din tine acea persoană care ar fi 'pe placul religiei' pentru că, spun ei, aşa dictează societatea. Dar eu nu pot fi de acord cu aşa ceva! Eu cred că Dumnezeu vede fiecare persoană pe interior, ne vede inimile, sufletul... Ne judecă şi după faptele rele, şi după faptele bune. Iar eu fac multe fapte bune, ajut oamenii... Sunt o persoană bună la suflet şi asta contează! Dumnezeu mă susţine!", a spus Kamilla.

Deşi în copilărie visa să devină balerină, atunci când a crescut, ea s-a dedicat filmelor pentru adulţi.

"Îmi doream atât de mult să fiu balerină, dar am descoperit că-mi place la nebunie să fac sex. Mai mult, mă topesc de plăcere când sunt privită de pofticioşi în timpul partidelor de sex. Cum a început totul? Ei bine, ţin minte că eram cu un tip într-un cort destul de transparent. Aprinsesem o lanternă şi astfel oamenii care treceau pe acolo ne-au văzut siluetele făcând sex. Atunci mi-am dat seama că asta îmi face o plăcere ieşită din comun, spre deosebire de partidele anterioare, şi am decis să fac o carieră din asta. Adică să fac bani din ceva ce-mi place!", a mai spus tânăra.

Totuşi, ea este supărată că nu este respectată de cei din jur."Îmi iubesc meseria şi vreau ca oamenii să-mi aprecieze munca. Vreau să fiu respectată! E o meserie bănoasă, cu satisfacţii de tot felul. Când nu lucrez, duc o viaţă normală. Şi da, merg la biserică şi pun mâna pe Biblie", a încheiat aceasta, potrivit A1.

Citește și: