„Un politician european nu face aşa ceva. Penibilul nu poate fi explicat. Presa trebuie să fie solidară”, a scris Radu Tudor pe Facebook, fiind alături de colegii săi.

Mircea Badea a reacţionat însă cu scântei la comentariul colegului său de la Antenă: „Când o sa fiu eu solidar cu nişte jivine care întrerup declaratiile de presă zbierând obsesiile lor demente, cu niste javre care fac fake news cu intenţie şi misiune, cu nişte potăi care apaludă abuzurile şi atrocităţile altor descreieraţi, cu nişte puroaie care se excită la tortura, ei bine atunci va pactiza şi NATO cu ISIS, iar eu o voi lua cu sorcova devesela prin sat”.Scandalul a început după ce Tudorel Toader le-a retras acreditările jurnaliştilor Ionela Arcanu de la Realitatea Tv şi Ovidiu Oanţă de la Pro Tv, făcând referire la conduita din Minister.

„În documentele de acreditare la MJ, există o clauză prin care se prevede “mă angajez să respect regulile de conduită”. În repetate rânduri, am făcut apel pentru respectarea respectivei clauze! , a scris ministrul pe Facebook.

Citește și: