Cozma este nemulţumit de emisiunile de „subcultură sau mediocre” şi spune că „tinerii nu mai cunosc istorie şi nu mai respectă oamenii de valoare”, motiv pentru care va deschide o televiziune cu mai mulţi „realizatori experimentaţi de programe”,

Printre realizatori se numără Nicu Vătafu, jurnalistul Mihaela Angheluş, disidentul anticomunist Ioniţă Romulus, Grigore Culian (redactor şef la New York Magazin), Ciprian Florea (Ieromonah Stareţ Cosoteni), părintele Daniel (Preot Ieromonah la Mânăstirea Cosoteni), Raluca Cioca (solist vocal Opera Naţională Bucureşti) şi Andrei vătafu, informează hdsatelit.com şi vatafutv.com.

Miron Cozma spune că sediul televiziunii este construit în acest moment în Popeşti Leordeni şi va fi finalizat în două luni, precizând că deţine tehnologie performantă şi logistica necesară, iar postul tv, unul generalist, va avea denumirea de „Vătafu Tv”.

Prin acest post tv, Miron Cozma le promite românilor că le va oferi „dreptatea”, dorind să fie un „stâlp al balanţei sociale”, iar angajaţii săi nu se vor lua la harţă cu colegii de breaslă, riscând în caz contrar să-şi piardă locul de muncă. Dotarea tehnică a fost preluată de la canalul „Diaspora Tv”.

Televiziunea lui Miron Cozma ar putea fi lansată peste trei luni şi va avea 25% din emisiuni pentru Republica Moldova. Banii vor veni de la Nicolae Vătafu, care are afaceri în domeniul petrolier şi televiziunea va fi promovată şi distribuită iniţial pe internet.

O televiziune „închinată bunului Dumnezeu”

Citește și: