Bărbaţii şi-ar dori să facă sex mai mult de patru ore pe zi şi să muncească în jur de trei ore şi jumătate, reiese dintr-un studiu în care mai mulţi voluntari au fost rugaţi să descrie "o zi ideală", scrie Malaysia Chronicle.

Mai exact, ei ar prefera să facă sex timp de patru ore şi 19 minute, să lucreze trei ore şi 36 de minute şi să-şi petreacă alte trei ore şi 22 de minute alături de familie şi prieteni. Totodată, ei ar petrece până la două ore şi 38 de minute mâncând. Întreţinerea personală ar dura în jur de 29 de mnute, iar restul de timp ar fi alocat pentru dormit.

Cercetarea comandată de o companie de cosmetice a mai arătat că 64% dintre respondenţi obişnuiesc să-şi folosescă smartphone-urile şi tabletele în timp ce sunt la toaletă, în timp ce 29% dintre ei au mărturisit că şi-au făcut cel puţin o listă în cap în timp ce făceau dragoste cu partenera.

Mai mult de jumătate dintre participanţii sub 34 de ani au precizat că sunt îngrijoraţi că ratează anumite experienţe dacă nu sunt mereu ocupaţi. În jur de 70% dintre ei susţin că ar fi dispuşi să renunţe la o parte din prieteni dacă asta ar însemna că au mai mult timp pentru a trăi experienţe noi.

 

Citește și: