Maria Dinu
335 vizualizări 28 mar 2019

„Domnul Sebastian Ghiţă rămâne unul dintre principalii lideri ai Partidului România Unită, domnul Sebastian Ghiţă va vorbi în numele PRU şi va spijini tot ce poate şi cu toate eforturile pe care poate să le facă, campania partidului România Unită pentru alegerile europarlamentare şi pentru următoarele alegeri care vin în anul 2020 în România. Domnul Sebastian Ghiţă a ales să ajute PRU şi să se retragă de pe listă pentru a nu pune în pericol şi a nu se bloca candidatura PRU în aceste alegeri”, a afirmat Bogdan Diaconu, joi la Biroul Electoral Central, unde a venit pentru a depune lista candidaţilor formaţiunii la europene.

„A anunţat acum câteva săptămâni că i-a fost ameninţată familia, iar săptămâna trecută şi în aceste zile aceste ameninţări s-au pus în aplicare şi pe scurt, traducerea era ca dacă domnul Sebastian Ghiţă se afla în vârful listei PRU în proporţie de 100%, lista Partidului România Unită ar fi fost blocată şi nu ne lăsau să candidăm”, a completat Diaconu.

Alături de lista candidaţilor la alegerile europarlamentare din 26 mai, PRU a mai depus aproape 250.000 de semnături de susţinere.

Precizările lui Diaconu vin după ce Sebastian Ghiţă a anunţat, miercuri pe Facebook, că se va retrage de pe lista PRU a candidaţilor pentru europarlamentare. Fostul deputat deschidea lista partidului la alegerile europene, urmat de liderul formaţiunii Bogdan Diaconu.

Foto: Hepta

Citește și: