Gandul.info
Liviu Dadacus - Mediafax
3770 vizualizări 7 nov 2017

„Poate ca şi sfat din partea mea, pe care de fapt i l-am şi spus, să se comunice mai mult pe acest subiect (măsurile fiscale, n.r.) pentru că e o etapă importantă în a explica de ce sunt bune aceste măsuri. Deocamdată, auzim în spaţiul public doar explicaţiile celor care critică, ceea ce nu e în regulă. Este treaba Guvernului în a explica aceste lucruri”, a spus Grindeanu, la Parlament, după ce a fost votat preşedinte ANCOM.

El s-a declarat convins că Tudose a luat o decizie bună referitoare la adoptarea prin OUG a măsurilor fiscale.

„Sunt convins că atât timp cât premierul Tudose a luat această hotărâre, este o hotărâre bună, care vine în folosul oamenilor”, a spus Grindeanu, despre decizia privind adoptarea măsurilor fiscale prin OUG.

În ceea ce priveşte modificările aduse legilor justiţiei, Grindeanu a opinat că Parlamentul este instituţia îndreptăţită să se pronunţe.

„Despre legile justiţiei, am o nedumerire, pentru că înţeleg că sunt în dezbatere publică din august. Eu nu spun că sunt bune sau rele. În acest moment aceste legi sunt în Parlament, unde va urma o dezbatere. Nu există altă instituţie care să fie mai îndreptăţită decât Parlamentul României, unde va exista o dezbatere. Asta se va întâmpla săptămânile următoare”, a spus Grindeanu.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat numirea fostului premier Sorin Grindeanu în postul de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrarea şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), cu 270 de voturi favorabile şi 117 împotrivă.

Citește și: