Carmen Dumitrescu Rusan
874 vizualizări 21 sep 2019

Prezentă sâmbătă la Craiova, la Conferinţa regională a liberalilor, Raluca Turcan a spus că în ultimii trei ani democraţia şi statul de drept au fost atacate la temelie.

„Trei ani de zile ne-am aflat sub asediul celei mai virulente forme de gangsterism politic, practicată de PSD. Klaus Iohannis şi Partidul National Liberal au dus una dintre cele mai grele lupte din ultimii 30 de ani. Ne-am aflat într-o stare de asediu nedeclarată. Democraţia, statul de drept au fost atacate la temelie cu un singur scop: ca prin pârghii legislative instituţiile statului să fie controlate, subordonate şi puse la.picioarele infractorilor din spatele liderilor politici ai PSD", a spus Raluca Turcan.

Ea a precizat că în toată această perioadă preşedintele a fost o ancoră de stabilitate.

„Klaus Iohannis a fost în toată această perioadă o ancoră de stabilitate. Şi în timp ce reprezentanţii PSD din Parlament, din Guvern atacau instituţiile, atacau drepturile fundamentale ale românilor, atacau românii, atacau partenerii internaţionali, companiile private, Klaus Iohannis şi PNL le-au făcut viaţa un coşmar celor care au vrut să acapareze România", a mai declarat Raluca Turcan.

Ea a mai susţinut că 19.000 de infractori au fost puşi în libertate.

„Şi, pentru că asta nu era destul, i-au apăsat pe oameni cu povara unui trai mai scump. De 3 ani, România este campioană în Uniunea Europeană la creşterea preţurilor. Şi-au pus pilele şi clienţii pe funcţii plătite într-o lună cu leafa unui om de rând pe un an. Nu le-a păsat de spitale, unde oamenii mor cu zile. Adevărul gol goluţ este că, aproape trei ani, au guvernat împotriva românilor. Pe preşedintele votat de romani l-au sabotat, pe cetăţeni i-au dispreţuit, minţit şi furat. PSD a dat naştere unui stat care lucrează împotriva românilor. De aceea, PSD trebuie înlăturat de la putere”, a mai spus vicepreşedintele PNL.

Citește și: