Cristian ANDREI
741 vizualizări 18 mar 2013

Preşedintele PNL şi al Senatului, Crin Antonescu, a declarat că eliberarea lui Adrian Năstase „este o decizie normală, care trebuie luată mai repede”.

„Este o decizie normală pentru că aşa cum erau prezentate lucrurile probabil că această decizie trebuia luată mai repede şi fără atâtea contorsiuni”, a spus Antonescu.

El a adăugat că se bucură pentru Adrian Năstase şi familia acestuia.

„Sper ca Adrian Năstase după această experienţă complicată, traumatizantă să aibă forţa de a reveni ca persoană publică. Este un om cu foarte multă experienţă, cu multe competenţe, un om care mai are ceva de spus în societatea românească”; a subliniat Crin Antonescu.

Liberalul a precizat că singurul care poate răspunde la întrebarea când va reveni Adrian Năstase în viaţa politică este chiar acesta. Întrebat dacă aduce prejudicii de imagine USL, Antonescu a spus că la formarea Uniunii, Adrian Năstase deţinea o funcţie importantă în PSD.

„Problema pusă corect este în felul următor când am făcut USL Adrian Năstase era în PSD, se afla pe o poziţie importantă, am făcut şi cu Adrian Năstase USL, între timp domnia sa a avut proces, o condamnare, şi-a ispăşit condamnarea, dacă doreşte să revină în activitatea politică din punctul meu de vedere nu este niciun fel de impediment”, a precizat Antonescu.

Citește și: