Cristian ANDREI
6603 vizualizări 21 iun 2012

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, după tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase, că pesediştii vor folosi toate pârghiile instituţionale pentru a răspunde "atacurilor murdare" venite din partea adversarilor politici.

"Este inuman să spui că Adrian Năstase şi-a înscenat sinuciderea. În ultimele ore am văzut o dorinţă de sânge care contrazice tradiţia creştină a poporului român. România îşi condamnă cel mai bun prim-ministru, este gestul unui om care are conştiinţa nevinovăţiei, care are percepţia că i se face o profundă nedreptate", a comentat Dragnea situaţia politică după tentiva de suicid a lui Adrian Năstase.

El a spus că PSD trebuie să fie alături de fostul premier şi să răspundă dur atacurilor venite din partea adversarilor politici.

"Atacurile murdare împotriva unor lideri marcanţi, cum a fost atacul mizerabil la adresa lui Victor Ponta, făcătura cu plagiatul, şi celelalte atacuri mediatice nu vor rămâne fără replică. Îi asigur pe membrii PSD că lupta continuă. Începând de astăzi lupta politică se duce în alt registru, vom avea o atitudine fermă faţă de orice atac murdar, vom folosi pârghiile instituţionale", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă PSD va solicita graţierea lui Adrian Năstase, secretarul general a răspuns: "noi nu mergem cu mâna întinsă la Traian Băsescu".

Fostul premier Adrian Năstase s-a împuşcat aseară, după tentativa de sinucidere fiind transportat la spital şi operat în această dimineaţă.

Citește și: