Mădălina CHIŢU
504 vizualizări 25 mai 2014

Vasile Blaga a fost întrebat dacă vor urma discuţii privind unificarea dreptei. "Sigur că o să avem, dar să avem răbdare deocamdată în seara asta şi să ştim exact cum stăm fiecare partid pentru că mulţi se bucură înainte de vreme. În 2009 unii cântau «Mihaela dragostea mea» pe la ora aceasta, dimineaţă a fost altfel", a precizat Blaga.

Blaga a mulţumit, în numele PDL, românilor care şi-au făcut timp şi au mers la vot şi celor care au votat lista PDL pentru europarlamentare.

De asemenea, Vasile Blaga a ţinut să mulţumească, în mod deosebit, militanţilor PDL "oameni care au crezut şi cred în acest partid lovit şi din interior şi lovit din afară, partid care a dus în aceste luni bătălia pe mai multe fronturi".

Liderul PDL i-a îndemnat pe militanţii PDL să aibă răbdare şi să rămână în sediile de votare astfel încât să termine cât mai repede numărătoare paralelă pe care PDL o face.

Blaga a venit la conferinaţa de presă însoţit de scretarul general al partidului Gheorghe Flutur dar şi de europarlamentarii Theodor Stolojan, Monica Macovei şi prim vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

Deputatul Elena Udrea a declarat că PMP este singurul partid de centru-dreapta care a crescut în campanie şi este formaţiunea căreia i se datorează prezenţa mai mare la urne şi a făcut apel pentru unirea opoziţiei pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale.

Citește și: