Gigi Ciuncanu
673 vizualizări 9 dec 2012

Dan Diaconescu a votat, duminică dimineaţă, la ALEGERI PARLAMENTARE 2012, la secţia de votare 46 din Târgu Jiu, unde s-a creat busculadă, preşedintele Biroului electoral cerând evacuarea jurnaliştilor strânşi în jurul candidatului PPDD pentru a permite şi altor alegători să voteze.

Peste 20 de jurnalişti, inclusiv cameramani şi fotoreporteri, au intrat în sala de clasă a Şcolii nr. 7 din Târgu Jiu unde a votat Dan Diaconescu, creându-se busculadă.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. REZULTATE şi EXIT POLL. HARTA INTERACTIVĂ A ALEGERILOR PARLAMENTARE 2012

Câţiva alegători veniţi să voteze le-au cerut celor din Biroul Electoral al secţiei de votare să le permită acest lucru, astfel că o poliţistă care supraveghează secţia le-a solicitat jurnaliştilor să părăsească sala.

Candidatul PPDD la un post de senator în Gorj Tudor Barbu, care îl însoţea pe Diaconescu, le-a spus reprezentanţilor secţiei că aceeaşi înghesuială va fi şi când va vota Victor Ponta şi că "probabil acolo nimeni nu-i va scoate din secţie pe jurnalişti".

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL şi informaţii în timp real: Traian Băsescu a votat

Dan Diaconescu a spus că votează cu gândul la victorie şi la anul 2014, el susţinând că până atunci vrea să demonstreze că este un bun prim-ministru pentru a putea candida şi la Preşedinţie.

El a mai spus că la finalul mandatului său de deputat de Târgu Jiu alegătorii săi nu îl vor mai regreta pe Nicolae Ceauşescu, aşa cum se întâmplă acum.

De asemenea, Diaconescu a anunţat că duminică seară, după ora 21.00, va organiza o petrecere în oraş pentru a-şi sărbători ziua de naştere.

La ALEGERI PARLAMENTARE 2012, în judeţul Gorj sunt amenajate 325 de secţii de votare, fiind aşteptaţi la urne peste 305.000 alegători. În Colegiul 6 Târgu Jiu, unde candidează Dan Diaconescu, dar şi Victor Ponta, sunt aşteptate la vot aproximativ 55.000 de persoane.

Citește și: