2960 vizualizări 12 ian 2015

"Ramurii de măslini din partea dl Ponta i-am văzut şi i-a fluturat cât se poate de evident", dar nu mai crede nimeni în "buna credinţă" a sa, a spus Gorghiu, invitată la emisiunea lui Rareş Bogdan de la Realitatea TV.

"Nu vreau să dau date exacte dar (...) în câteva luni lucrurile astea vor fi tranşate printr-o moţiune de cenzură, prin voinţa parlamentarilor", a spus ea, subliniind însă că "nu aducem traseişti, să nu se sperie nimeni".

Aceasta a argumentat că "fiecare zi cu dl. Ponta la Palatul Victoria se transformă în pierderi pentru cetăţenii României, fiecare zi costă economia, imaginea publică a românilor în afară graniţelor".

În ceea ce priveşte ideea lui Victor Ponta de a chema la dialog opoziţia pentru Codul electoral, Alina Gorghiu s-a declarat usor "jenată" de "apetenţa spre dialog" a primului ministru, "acum, când mandatul domniei sale e spre final".

"E disperarea tipică pentru un om la final de mandat, la final de carieră politică", a comentat ea.

În opinia sa, acţiunile lui Victor Ponta ţin de o strategie de imagine "străvezie" în care nici preşedintele Klaus Iohannis, "nici PNL şi nici electoratul care a crezut în noi nu crede".

În opinia sa, "Victor Ponta e un fel de lup în straie de bunicuţă şi se chinuie să joace roul acesta ca să rămână la merinde".

Citește și: