Sorina Ionaşc
1616 vizualizări 23 ian 2012

Înainte de şedinţa extraordinară a Parlamentului, convocată pentru discutarea situaţiei politice actuale, membrii USL s-au reunit pentru a-şi stabili strategia. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a propus două soluţii care ar putea avea efect asupra schimbării Puterii: demisia în masă sau concediu fără plată pentru membrii USL.

Contactată de gândul, deputatul PNL Alina Gorghiu a declarat că are speranţa că o demisie în masă a parlamentarilor USL va fi o soluţie potrivită pentru alegerile anticipate. "Monitorizarea ilegalităţilor din Parlament poate fi făcută de membrii PNL, prezenţa Opoziţiei în Parlament fiind foarte importantă", a spus aceasta.

Alina Gorghiu consideră că foarte mulţi membri liberali agreează ideea demisiei în masă, susţinând că este nevoie de o soluţie radicală. "Situaţia din România este extremă, deci trebuie să luăm decizii radicale", a declarat deputatul PNL.

Mai mult decât atât, aceasta a menţionat că variantă demisiei în masă a membrilor USL este un semn de solidaritate cu protestatarii. "Acum, când poporul iese în stradă şi vrea o schimbare, noi cu atât mai mult trebuie să îi susţinem", a adăugat Alina Gorghiu, pentru gândul.

Citește și: