Gabriel Pecheanu
1872 vizualizări 22 ian 2019

”Nu pot accepta ce se întâmplă cu România sub mafia prostiei şi hoţiei PSD-ALDE. M-am săturat să stau pe margine, vreau să mă alătur luptei din prima linie. Fără implicare directă a fiecăruia în partidele noi nu putem câştiga. USR are o echipa puternică – sunt oameni curaţi, competenţi şi bine intenţionaţi care funcţionează în singura structură politică care este – intern- 100% democratică. Am încredere că atunci când o sa ajungem la guvernare vom schimba radical sistemul. Planul economic al USR este singurul care va permite schimbarea structurală a României, va elimina sistemul feudal şi va face tranziţia reală către valorile europene”, a declarat Andrei Caramitru, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Uniunii Salvaţi România.

 

Andrei Caramitru mai afirmă că va fi ajutat de zeci de experţi.

”Cred că pot ajuta mult prin experienţa mea de aproape 20 de ani în clarificarea şi detalierea programului de dezvoltare economică a USR. Nu voi fi singur – mă alătur unei echipe USR super-competente şi voi fi ajutat de zeci de experţi de cel mai înalt nivel din mediul de business cu care am lucrat în ultimii ani şi în care am mare încredere”, a conchis Andrei Caramitru.

 

„M-am înscris in USR . Voi lucra pe programul de guvernare.

„Antreprenorul şi consultantul Andrei Caramitru s-a alăturat USR şi a devenit consilierul preşedintelui USR Dan Barna pe programul de guvernare al partidului.

Andrei Caramitru se va implica în elaborarea programului de guvernare al USR şi va coordona o serie de policy brief-uri pe care USR le va publica lunar în perioada viitoare. Primul policy brief intitulat ”USR repară după PSD” a fost lansat pe 17 ianuarie şi face o analiză a economiei după doi ani de guvernare PSD-ALDE.

Andrei este unul din cei mai cunoscuţi consultanţi economici români, cu o experienţa de 20 ani în domeniu. A fost partener senior al McKinsey la nivel global şi a fondat biroul lor din România. A condus sute de proiecte în peste 20 de tari, a coordonat biroul din Bucuresti al McKinsey şi activitatea lor pe telecomunicaţii, media şi tehnologie la nivel european. A lucrat şi la banca de investiţii UBS în Elveţia şi Londra şi la Boston Consulting Group în Viena. Acum este antreprenor – coordonează un fond de investiţii în IT fondat în Olanda”, este anunţul celor de la USR.

 

Am făcut asta ca sa îmi respect promisiunea pe care am făcut-o public pe 10 August. Ca voi face totul ca sa scăpăm de ciuma PSD şi ca - la sfârşit - ii vom pedepsi. Şi vom reconstrui o ţara Europeană. Fac asta pentru bunicul meu omorât in închisorile comuniste şi pentru copiii mei”, a transmis Caramitru Jr. pe contul său de Facebook.

 

foto: youtube.com

Citește și: