Sorina Ionaşc
7862 vizualizări 29 apr 2012

Anghel Iordănescu va candida pentru primăria Capitalei din partea UNPR-ului, candidatura sa fiind anunţată astăzi. Acesta se va bate pentru conducerea Bucureştiului cu alte nume grele, Silviu Prigoană, candidat PDL, şi Sorin Oprescu, susţinut de USL.

"Sunt foarte onorat să intru în această competiţie. În mod cert mă gândesc că trebuie să fac totul pentru a arăta bucureştenilor o capitală de care să fie mândri. Sunt încrezător pentru că, în trecut, ei mi-au mai acordat un mandat, acela pentru echipa naţională. Sunt bucureştean get-beget, am crescut aici. Îmi doresc mult să reuşesc pentru că bucureştenii au nevoie de altceva decât ceea ce s-a tot promis. Au nevoie de o capitală curată în care să se rezolve şi problemele transporturilor şi de infrastructură", a declarat Iordănescu, după ce şi-a anunţat candidatura.

Iordănescu este în prezent senator de Ilfov din partea progresiştilor. El a fost însoţit la Biroul Electoral Municipal de liderii partidului Cristian Diaconescu, Neculai Onţanu, Serban Mihăilescu şi de către deputatul Aura Vasile.

Candidaţii UNPR pentru Bucureşti au fost anunţaţi încă de la începutul lunii aprilie. Astfel, la sectorul 1 va candida Liviu Goncea, la sectorul doi, Neculai Onţanu va încerca să câştige un nou mandat, iar la 3 a fost desemnat Iulian Popescu. Pentru sectorul 4, UNPR şi-a pus bazele în Răzvan Costache, la 5 în Corin Romanescu, iar la sectorul 6 a fost anunţat Constantin Tomescu.

Citește și: