82 vizualizări 25 iun 2009

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat astăzi, la postul de radio Realitatea FM, că a cerut-o de soţie pe Adina Vălean, cu care are, de ceva vreme, o relaţie de prietenie. El a precizat că nu-şi doreşte o mediatizare stridentă legată de acest eveniment şi nici ca el să fie, în vreun fel, legat de proxima campanie electorală pentru funcţia prezidenţială: „Vreau să facem lucrul acesta şi îl vom face. Încercăm să găsim o conjunctură în care acest lucru să nu fie excesiv mediatizat, să nu fie, Doamne fereşte, legat de campania electorală. Este un lucru de natura privată”. Crin Antonescu a adăugat că nunta se va face „cât mai curând posibil”.

Adina Vălean are 41 de ani, este matematician de profesie şi a fost, de curând, realeasă în funcţia de parlamentar european. Ea a negat, iniţial, povestea de iubire cu liderul liberal, dar a recunoscut-o, în cele din urmă, după ce Adrian Cioroianu, fost ministru de Externe, l-a acuzat pe şeful său de partid că a plasat-o pe „viitoarea soţie” într-o poziţie eligibilă pe lista pentru PE, în detrimentul său.

În cursul după-amiezii, Crin Antonescu a confirmat pentru Mediafax: "Am cerut-o în căsătorie pe Adina Vălean, aştept un răspuns".

Citește și: