Departamentul Politic
13389 vizualizări 18 iul 2012

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că în zilele rămase până la referendum se va implica "direct şi la vedere" în această campanie, menţionând că va face apel la participarea la urne şi la "desluşirea interesului şi înţelesului" acestui referendum.

"Mă voi implica direct şi la vedere în această campanie, în sensul în care voi face cu toate mijloacele apel la participarea tuturor cetăţenilor la refendum, la desluşirea înţelesului şi interesului pe care îl reprezintă acest referendum. Toţi cetăţenii trebuie să ştie că au dreptul de a veni sau nu la referendum, dar în acelaşi timp trebuie să ştie în ce măsură soarta fiecăruia dintre noi se leagă de rezultatele acestui referendum", a anunţat, miercuri seară, preşedintele interimar Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu va avea loc într-o singură zi, însă programul va fi extins, urmând ca secţiile de votare să fie deschise între orele 7.00 şi 23.00.

Citește și: