423 vizualizări 19 ian 2010

Mircea Geoană şi Traian Băsescu au împarţit acelaşi "atacatorenergetic".

O dovedesc cinci fotografii, o parte postate pe site-ul oficialal PSD, care prezintă un Mircea Geoană cu "cravată violet" bătândţara în lung şi-n lat alături de parapsihologul Aliodor Manolea,încercând să convingă oamenii să voteze PSD-ul.

În prima imagine, datată 27.10.2007 îl vedem înprim-plan pe Mircea Geoană ţinând un bucheţel de flori roz în mânăîn timp ce dialoghează jovial cu un rrom căldărar din Vrancea.

Geaca lui Mircea Geoană nu are fermoarul tras decât până lacoşul pieptului, dezvelind o cravată violet. În plan secund, încentral imaginii vedem chipul lui Aliodor Manolea fixând obiectivulcamerei.

În a doua fotografie datată 15. 10. 2007 şifăcută într-o vizită electorală în judeţul Vâlcea îl avem pe MirceaGeoană pe mijlocul trecerii de pietoni în timp ce traverseazăregulamentar un bulevard din central oraşului Râmnicu Vâlcea.

În dreapta lui Geoană se află un domn cu cravată violet. AliodorManolea e surprins într-un moment de agitaţie pe trotuar, fugind casă-l ajungă din urmă pe liderul PSD.

Imaginea a treia, din 21.11.2007, îl prezintăpe Preşedintele PSD la Suceava dând mâna cu un bătrânel din rândulelectoratului, fiind vegheat în dreapta spate de un Aliodor Manolearas în cap.

"Bodyguardul energetic" e discret, ţinându-se la o distanţă deaproximativ trei metri de Mircea Geoană.

A patra poză este de la Galaţi, din 6.11.2007.Aici îl vedem pe Mircea Geoană cum dă autografe pe fotografiipurtând chipul său.

Liderul PSD poartă aceeaşi cravată violet, iar în partea stângă,doi metri mai în spate, nu am vedea şi o porţiune din capulparapsihologului Aliodor Manolea.

A cincea fotografie este făcută la Timişoara,în 2.11.2007 şi ni-l prezintă pe Mircea Geoană cu cravată mov,flancat în stânga de şeful PSD Timiş Ilie Sârbu, iar în dreapta deAliodor Manolea.

O parte din liderii PSD încep rând pe rând să-şi amintească caprin ceaţă că l-au zărit pe Aliodor Manolea pe la diverse întruniriale partidului: "L-am recunoscut atunci, la prima emisiunetelevizată, şi am rămas surprins. Era undeva prin sală, nu pelocurile rezervate susţinătorilor lui Traian Băsescu, ci undeva pediagonală, în sală. Era la fel ca în acţiunile din 2007, rezervatşi sobru. Nici în 2007 nu am văzut pe nimeni să vorbească cu el", adeclarat unul din membrii echipei de campanie a PSD pentruMediafax. Însă se pare că Aliodor Manolea a dispărut ca o nălucă,câteva săptămâni mai târziu: "Cum a venit, nu ştiu. Nu ştiu cinel-a adus, iar după câteva acţiuni, a zburat, la fel de misterios,fără să ştie nimeni ce e cu el", a declarat unul dintre lideri PSDcare au participat, în 2007, la acţiunile electorale ale PSD, citatde agenţia Mediafax.

Aliodor Manolea este psiholog, specialist în psihoenergetică,biosinergetică şi programare neurolingvistică - l-a însoţit peTraian Băsescu în timpul campaniei la dezbaterile electorale. El afost alături de preşedinte şi la confruntarea finală cu MirceaGeoană şi apare în fotografiile Gândul pe treptele de la Modroganstând la dreapta lui Traian Băsescu în timp ce acesta îşi anunţăvictoria. În aceeaşi poză îl vedem şi pe Emil Boc cu cravată violetla gât, stand fericit în spatele preşedintelui. Şi mai în spaterâde Adriean Videanu, tot cu cravată violet, însă în imaginea demai sus cravata violet e mascată de capul lui Traian Băsescu.

Citește și: