465 vizualizări 19 ian 2010

Mircea Geoană şi Traian Băsescu au împarţit acelaşi "atacator energetic".

O dovedesc cinci fotografii, o parte postate pe site-ul oficial al PSD, care prezintă un Mircea Geoană cu "cravată violet" bătând ţara în lung şi-n lat alături de parapsihologul Aliodor Manolea, încercând să convingă oamenii să voteze PSD-ul.

În prima imagine, datată 27.10.2007 îl vedem în prim-plan pe Mircea Geoană ţinând un bucheţel de flori roz în mână în timp ce dialoghează jovial cu un rrom căldărar din Vrancea.

Geaca lui Mircea Geoană nu are fermoarul tras decât până la coşul pieptului, dezvelind o cravată violet. În plan secund, în central imaginii vedem chipul lui Aliodor Manolea fixând obiectivul camerei.

În a doua fotografie datată 15. 10. 2007 şi făcută într-o vizită electorală în judeţul Vâlcea îl avem pe Mircea Geoană pe mijlocul trecerii de pietoni în timp ce traversează regulamentar un bulevard din central oraşului Râmnicu Vâlcea.

În dreapta lui Geoană se află un domn cu cravată violet. Aliodor Manolea e surprins într-un moment de agitaţie pe trotuar, fugind ca să-l ajungă din urmă pe liderul PSD.

Imaginea a treia, din 21.11.2007, îl prezintă pe Preşedintele PSD la Suceava dând mâna cu un bătrânel din rândul electoratului, fiind vegheat în dreapta spate de un Aliodor Manolea ras în cap.

"Bodyguardul energetic" e discret, ţinându-se la o distanţă de aproximativ trei metri de Mircea Geoană.

A patra poză este de la Galaţi, din 6.11.2007. Aici îl vedem pe Mircea Geoană cum dă autografe pe fotografii purtând chipul său.

Liderul PSD poartă aceeaşi cravată violet, iar în partea stângă, doi metri mai în spate, nu am vedea şi o porţiune din capul parapsihologului Aliodor Manolea.

A cincea fotografie este făcută la Timişoara, în 2.11.2007 şi ni-l prezintă pe Mircea Geoană cu cravată mov, flancat în stânga de şeful PSD Timiş Ilie Sârbu, iar în dreapta de Aliodor Manolea.

O parte din liderii PSD încep rând pe rând să-şi amintească ca prin ceaţă că l-au zărit pe Aliodor Manolea pe la diverse întruniri ale partidului: "L-am recunoscut atunci, la prima emisiune televizată, şi am rămas surprins. Era undeva prin sală, nu pe locurile rezervate susţinătorilor lui Traian Băsescu, ci undeva pe diagonală, în sală. Era la fel ca în acţiunile din 2007, rezervat şi sobru. Nici în 2007 nu am văzut pe nimeni să vorbească cu el", a declarat unul din membrii echipei de campanie a PSD pentru Mediafax. Însă se pare că Aliodor Manolea a dispărut ca o nălucă, câteva săptămâni mai târziu: "Cum a venit, nu ştiu. Nu ştiu cine l-a adus, iar după câteva acţiuni, a zburat, la fel de misterios, fără să ştie nimeni ce e cu el", a declarat unul dintre lideri PSD care au participat, în 2007, la acţiunile electorale ale PSD, citat de agenţia Mediafax.

Aliodor Manolea este psiholog, specialist în psihoenergetică, biosinergetică şi programare neurolingvistică - l-a însoţit pe Traian Băsescu în timpul campaniei la dezbaterile electorale. El a fost alături de preşedinte şi la confruntarea finală cu Mircea Geoană şi apare în fotografiile Gândul pe treptele de la Modrogan stând la dreapta lui Traian Băsescu în timp ce acesta îşi anunţă victoria. În aceeaşi poză îl vedem şi pe Emil Boc cu cravată violet la gât, stand fericit în spatele preşedintelui. Şi mai în spate râde Adriean Videanu, tot cu cravată violet, însă în imaginea de mai sus cravata violet e mascată de capul lui Traian Băsescu.

Citește și: