Cristian ANDREI
22138 vizualizări 17 feb 2015

Elena Udrea aştepta decizia judecătorilor Înaltei Curţi, în timp ce avocatul său, Marius Striblea, citea în Parlament dosarul trimis de procurori. ”Sunt trei acuzaţii de luare de mită”, afirmă Striblea.

Avocatul susţine că toate dosarele sunt făcute după acelaşi tipic, un denunţ, un dosar.

”Dosarele sunt făcute ca precedentele, un denunţ pentru fiecare urmărire penală, mult zgomot pentru nimic. Nu pot să vă dau acum detalii, dosarele seamănă foarte mult cu cele făcute până acum. Sunt trei acuzaţii de luare de mită. Acest dosar este făcut după acelaşi tipic ca şi dosarele care sunt pe rolul instanţei”, afirmă Striblea după ce a citit dosarul trimis la Parlament.

Promite că va reveni mâine dimineaţă pentru a continua să citească dosarul, deoarece nu a apucat să-l termine. Aşteaptă până mâine să vadă ce decizie vor lua judecătorii Curţii Supreme.

”Strategia de mâine va fi făcută exclusiv pe decizia de astăzi a magistraţilor ÎCCJ. Dacă va fi pusă în libertate mă aştept la ce e mai rău, în sensul că vor urma alte cereri, sunt absolut convins ,deşi DNA are deja încuviinţare pentru o nouă cerere de arestare preventivă şi sunt convins că se va formula această cerere”, a afirmat avocatul Marius Striblea.

Întrebat dacă Elena Udrea va participa mâine la şedinţa Comisiei Juridice, avocatul a răspuns că speră ca doamna Udrea să vină ”în calitate de cetăţean liber”.

”Eu cred că mâine va veni în calitate de cetăţean liber. Nu mai discutăm de cătuşe. Considerăm că acuzaţiile nu sunt susţinute de probe”, a conchis avocatul Striblea.

Citește și: