Sorina Ionaşc
5035 vizualizări 19 apr 2015

După ce s-a făcut remarcată prin ţinutele vestimentare în culorii vii, dar şi întotdeauna elegante, senatoarea PNL Steliana Miron a spus că hainele şi le face la comandă, la o fabrică din Suceava, iar o ţinută o costă aproximativ 600 de lei.

Pantofii şi-i ia tot de la un producător local din Bucovina. Întrebată de partea financiară care îi acoperă aceste cheltuieli, Steliana Miron a spus că se bazează pe familia ei, având în vedere că indemnizaţia de parlamentar nu i-ar ajunge nici de coafor.

"Noroc cu soţul meu şi cu părinţii mei că mă susţin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor", a declarat ea, pentru evz.ro.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care sursa citată a realizat un material despre ţinutele pe care le adoptă doamnele din Parlament.

Ulterior, într-o intervenţie la Antena 3, Steliana Miron a negat că ar fi făcut o astfel de declaraţie.

„Am idee despre tot ce se întâmplă în România şi cum trăiesc oamenii. Nu am afirmat niciodată asemenea lucru. Vreau să cer înregistrarea pentru a da în judecată acest ziar, pentru că nu am declarat niciodată acest fapt. (...) Niciodată nu am declarat acest lucru, că nu mi-ajung banii pentru coafor, nici nu s-a pus problema ca să discut despre coafor în momentul în care am fost întrebată cu ce mă îmbrac”, a spus ea.

Citește și: