Gandul.info
Petriana Condrut
Gabriel Pecheanu
1092 vizualizări 7 mar 2018

"Salvaţi-l pe Daddy ! În mod repetat, Liviu Dragnea a cerut public să fie audiat la Comisia SRI, afirmând că vrea să spună adevărul despre relaţia sa cu “statul paralel”, despre întâlnirile bisăptămânale la tenis de la baza lui Pescariu şi vila T 14, despre chefurile de la vila K2, despre tăiatul porcului de crăciun la vila T 14, despre mângâiatul ghipsului lui Koveşi, despre vinul roşu preferat de Coldea şi mai ales să vorbească despre modul în care se făceau şi se prioritizau dosarele baronilor PSD şi nu numai. Deşi Dragnea se perpeleşte, şi nu poate dormi de grija celor ce are de mărturisit/denunţat, majoritatea PSD - ALDE din comisia SRI, prin vot, a respins solicitarea lui Dragnea de a fi audiat. Şi dacă ce poate mărturisi Dragnea despre întâlnirile, chefurile şi meciurile de tenis de la vilele SRI, la care a participat alături de Maior, Ponta, Coldea, Dîncu, Koveşi, Georgescu, Ghiţă şi alţi înalţi reprezentanţi din magistratură şi servicii secrete, nu prezintă interes pentru onorabila majoritate din comisia SRI, de ce aş crede că prezenţa mea la comisie ar fi necesară sau utilă ? Aşa că, dragi parlamentari din comisia SRI, căutaţi-mă după ce îl audiaţi pe Dragnea. Nu vedeţi că bietul Daddy îşi rupe hainele de pe el pentru că aţi refuzat să-i primiţi spovedania ? Salvaţi-l pe Daddy !", scrie fostul preşedinte Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Băsescu urma să fie audiat în data de 13 martie în comisia de Control a SRI.

Declaraţiile vin după ce membrii Comisiei de Control SRI au votat, marţi, împotriva audierii liderului PSD Liviu Dragnea peste două săptămâni. Parlamentarii PSD - ALDE sunt cei care au votat împotrivă.

”S-a respins decizia ca dată, nu ca propunere. Domnul Dragnea va fi audiat la Comisia SRI. Doar ca dată am respins audierea. Noi luasem în calcul de foarte mult timp să-l audiem pe domnul Dragnea, dar după un calendar stabilit în cadrul comisiei. Binenţeles că trebuie să ţinem cont şi de disponibilitatea domniei sale, aşa cum am făcut cu fiecare invitat de până acum. Să vedem când poate. Nu putem să votăm o dată doar la propunerea unui USR-ist care vrea să facă un subiect de presă. Practic, asta s-a dorit - un subiect de presă. Nu era nimic serios. Cu siguranţă domnul Dragnea va fi audiat în comisie”, a declarat pentru MEDIAFAX vicepresedintele Comisiei de Control SRI, Marian Cucsa (ALDE).

Citește și: