Gandul.info
Cristina ANDREI
4571 vizualizări 3 dec 2017

„Jandarmeria prinsă în jocul politic a două ...doamne. Premierul PSD cere să nu se organizeze un târg în Piaţa Victoriei, conştient fiind de implicaţii. Primarul General PSD dispune, cu cinism, să se organizeze târgul în Piaţa Victoriei, deşi era conştient de potenţialul conflictual al acestei decizii. Numai ce începe în Piaţa Victoriei montarea scenei pentru târg şi conflictul violent izbucneşte între un bătrân bolşevic agresiv şi un protestatar de cea mai proastă speţă, care îl loveşte pe bătrânul bolşevic”, îşi începe postarea pe Facebook Traian Băsescu. 

Fostul preşedinte a argumentat că jandarmii au intervenit conform regulamentului şi că aceştia sunt doar victimele răfuielilor pentru putere din partid.

„Jandarmii intervin strict în limita procedurilor şi îl încătuşază pe protestatarul bătăuş, spre a-l duce la poliţie. După incidentul violent, Primarul General, cu codiţa pleoştită, îşi retrage din Piaţa Victoriei recuzita cu care a provocat scandalul şi anulează târgul proferând ameninţări cu dosare penale şi acuzând jandarmeria. Sare imediat şi ministrul de interne PSD care, cântând în strună Primarului General, anunţă o anchetă drastică la jandarmerie. Şi, uite aşa, din bătălia pentru putere a găştilor din interiorul PSD, care utilizează pe scară largă în spaţiul public numai...doamne şi domni, vinovaţi vor fi jandarmii”, conchide Băsescu. 

Citește și: