Sorina Ionaşc
2951 vizualizări 3 iul 2015

Invitat la o ediţie specială Gândul LIVE, fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat votul dat de uneperişti în Parlament, la momentul numirii lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE. În opinie sa, Gabriel Oprea “şi-a trădat aliatul”.

“Nu mi s-a părut corect jocul UNPR. Nu faci jocul unui preşedinte care a greşit că şi-a pus apropiaţi la servicii şi va plăti. Greşeste pentru acţiunile serviciilor i se vor pune în cârcă. Acum îşi pregăteşte partea a doua a mandatului când mulţi îi vor reproşa că şi-a pus oamenii la servicii. Dacă voiai să serveşti interesul naţional, te băteai pentru autostrăzi. dacă era mort după interesul naţional te băteai să nu piardă România 7 miliarde de euro. Interesul naţional nu trebuie folosit ca manta de vreme rea. El şi-a trădat aliatul. Aici şi-a trădat partenerii din alte interese decât interesul naţional”, a declarat Băsescu, la Gândul LIVE.

De altfel, fostul şef al statului a spus că Gabriel Oprea dă dovadă de “lispă de inteligenţă” atunci când folseşte termenul “interesul naţional”.

“Nu poţi să scapi mereu cu “interesul naţional”, a spus el.

Întrebat dacă se conturează o nouă majoritate PNL-UNPR, Traian Băsescu a spus, ironic, că “da, dacă este în interesul naţional”.

CITEŞTE AICI CELE MAI IMPORTANTE DECLARAŢII ALE LUI TRAIAN BĂSESCU

Citește și: