Gandul.info
Petriana Condrut
1544 vizualizări 17 iun 2017

”Din declaraţia domnului Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, am înţeles că UDMR urmează să analizeze cum se va poziţiona la moţiune. Fac un apel la UDMR să înţeleagă că suntem în faţa unei răfuieli în interiorul PSD. Amestecul oricărui partid parlamentar în această afacere, între clanurile din interiorul PSD, nu va face decât să afecteze, în continuare, calitatea guvernării. De aceea, cred că UDMR nu ar trebui să intervină în această dispută internă. Este corect ca răfuiala dintre clanurile din PSD să fie tranşată strict în interiorul PSD, chiar dacă acest lucru se va petrece sub cupola Parlamentului”, a scrs Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele PMP spune că UDMR îşi poate negocia eventualele interese cu câştigătorul, ”care oricum va avea nevoie de o alianţă cu UDMR”.

Liderii Uniunii Democrate a Maghiarilor din România au decis sâmbătă, la Cluj-Napoca, să continue discuţiile şi cu liderii PSD şi cu tabăra lui Sorin Grindeanu, iar o decizie privind susţinerea moţiunii să o anunţe miercuri, chiar înainte de vot.

Citește și: