Gandul.info
Cătălina Mănoiu
1467 vizualizări 22 mar 2017

„Domnule preşedinte, ştiu că aţi spus şi data trecută că pe timpul dumneavoastră v-am atacat. Permiteţi-mi să vă atac din nou. Decât o comisie de anchetă pentru bugetul guvernului Cioloş, mai bine o comisie de anchetă pentru ferma de porci de la Tel Drum”, i-a spus preşedintele PMP, Traian Băsescu, liderului PSD, Liviu Dragnea, în cadrul şedinţiei în care a fost discutat raportul comisiilor de buget privind ancheta rectificărilor bugetare făcute de Guvernul Cioloş.

În replică, preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că “nu intră în această mocirlă”.

„Domnule preşedinte, legat de ferma de porci, nu ştiam că aveţi şi această specializare. Eu vă readuc aminte că suntem aici, nu acolo, ci în Parlamentul României. Dumneavoastră puteţi să vă băltiţi în ce vreţi dumneavoastră, eu nu. Eu în acea mocirlă nu intru. Dincolo de faptul că sunt informaţii mincinoase în ceea ce priveşte unele legături financiare sau economice”, a susţinut Liviu Dragnea.

Fiul lui Liviu Dragnea, Ştefan Dragnea, este proprietarul unei ferme de porci pe care ar fi achiziţionat-o printr-un intermediar, de la compania Tel Drum, în contextul în care Ministerul Agriculturii a pus, în luna februarie, în dezbatere publică un proiect de ordonanţă privind acordarea de ajutoare financiare pentru crescătorii de porci, a relatat Hotnews.

Citește și: