Gandul.info
Sorina Ionaşc
4011 vizualizări 16 mar 2012

Tandemul Gigi Becali- Vadim Tudor se reface. După ce a intrat în Parlamentul European pe listele PRM, patronul Stelei vrea să-şi aducă partidul în Parlamentul de la Bucureşti cu ajutorul lui Corneliu Vadim Tudor. Gigi Becali a anunţat că PNG şi PRM se aliază pentru a participa împreună la alegerile locale şi parlamentare din acest an. Cât priveşte negocierile recente cu şefa PDL Bucureşti, Elena Udrea, Becali a spus că nu poate să-şi lase "în aer" partidul doar de dragul acesteia.

"PRM e un partid de 7-8%, PNG de 2-3%. E drept ca Vadim să aibă ultimul cuvânt, nu poţi să te cerţi cu el. (...) Am intrat în alianţă alături de fratele mai mare. El va hotărî tot", a spus Becali.

Deşi au existat unele propuneri din partea democrat-liberalilor referitoare la alianţă la nivel naţional, în urma căreia Becali urma să-şi aleagă un membru la Biroul Permanent Naţional, liderul PNG a recunosc că a avut întenţia să le accepte. "Eu am vrut, pe cuvântul meu că asta era intenţia mea. Dar pe Vadim niciodată nu-l trădez", a adăugat Becali.

De cealaltă parte, Corneliu Vadim Tudor se declară fericit de alianţa PRM-PNG, susţinând că el i-a propus de mai mult timp lui Becali să se unească. "Eu i-am zis acum ceva timp. Acum m-a sunat fratele meu mai tânăr şi mi-a zis să mergem împreună la alegerile de anul acesta", a spus Vadim Tudor. În ce priveşte candidaţii pentru locale, liderul PRM a adăugat că este prematur în numirea unor persoane, dar că cei mai buni oameni din PNG vor căpăta funcţii importante.

De asemenea, liderul PRM a adăugat că primul său obiectiv, în numele noii alianţe, este "eliberarea ţării de mafie". "Trebuie să scăpăm România de mafie. Jos Mafia!", a mai spus el.

Citește și: