Diana MARCU
27186 vizualizări 10 dec 2012

Dan Diaconescu n-a prins un loc în Parlament, dar partidul lui, PP-DD, da. Şi nu oricum, ci cu ajutor din partea USL, potrivit lui George Becali, care a avansat această teorie la nici o zi de la ALEGERILE PARLAMENTARE 2012.

Proaspăt ales deputat, Becali a declarat la RTV că o parte din reprezentanţii PP-DD au câştigat mandate de senatori sau de deputaţi în viitoarea legislatură cu ajutorul "finului" uselist Florin Pandele.

"Pe 10-12 i-a băgat Pandele, finul meu"(n.r. primarul oraşului Voluntari, căsătorit cu fosta prezentatoare tv, Gabriela Firea, acum aleasă senator USL). I-a infiltrat acolo", a spus Gigi Becali.

El a explicat că va ajunge "liderul grupului PP-DD" în Camera Deputaţilor, susţinând că mulţi dintre viitorii parlamentari ai lui Dan Diaconescu îşi vor trăda partidul. "Am să-i conduc. Am să-i atrag în PNL. Azi am vorbit cu patru, iar la 4.00 dimineaţa, am mai vorbit cu câţiva, din care doi erau din PDL", a spus Becali, dând asigurări că "aceste discuţii" pe care le are nu sunt "împotriva alianţei USL" şi a "tovarăşilor" lui din PNL. "Eu nu trădez. Eu ce discuţii am, nu am împotriva alianţei şi a tovarăşilor mei din PNL. O să iau şi minorităţile", şi-a prezentat "mandatul" George Becali.

"Sunt cavalerul luminii în Parlamentul României. Voi conduce PP-DD, minorităţile şi ceva din PDL", a mai spus acesta. "Misiunea mea în politica românească va fi să construiesc dreapta românească. Peste patru ani voi face asta. Iar în partidul ăsta, dacă nu eşti popă, profesor universitar, academician, avocat, nu te pun pe liste nici să mori", a continuat Becali.

Viitorul deputat a mai povestit că deja îi sună telefonul, oamenii din teritoriul cerându-i deja favoruri: "M-a sunat Costel Bucur, patronul din Buzău, ca să mă roage pentru băiatul lui: a ieşit deputat de Teleorman. Mi-a zis: Gigi, ia-l sub aripa ta, să înveţe meserie de la tine".

 

Citește și: