Alina Novaceanu - Mediafax
109 vizualizări 29 nov 2012

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a apreciat, joi, că preşedintele Traian Băsescu este un model pentru partid, spunând că dacă acesta nu ar fi avut curajul să preia conducerea formaţiunii în 2001, acum probabil că PDL nu ar mai fi existat.

"Traian Băsescu este un om care a făcut extrem de multe pentru partidul nostru. Este un om care, dacă nu ar fi avut curajul să preia conducerea partidului la Convenţia Extraordinară din mai 2001, noi nu ştim dacă am mai fi existat, şi pentru asta suntem extrem de recunoscători. Dacă aş putea să fac pentru partid cât a făcut domnia sa... Da, este un model", a spus Blaga, întrebat într-o conferinţă de presă dacă Traian Băsescu este un model.

Întrebat cât a ajutat Traian Băsescu ARD, având în vedere declaraţiile acestuia în care a criticat întreaga clasă politică, Blaga a spus că oricine spune lucrurilor pe lume ajută opoziţia.

"Eu sunt de părere că orice cetăţean, inclusiv preşedintele Traian Băsescu, când prezintă situaţia reală din ţară, ajută opoziţia. Astăzi opoziţia este clar ARD", a adăugat Blaga.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, într-o emisiune la Digi 24, că Traian Băsescu este un foarte bun preşedinte, dar nu este un model.

"Traian Băsescu este reprezentativ pentru generaţia din care face şi este un foarte bun preşedinte. Nu este însă un model, oamenii politici nu trebuie să fie neapărat modele", a declarat Ungureanu.

Citește și: