Cătălina Mănoiu
3591 vizualizări 9 iun 2016

"Nu am auzit nicio referire faţă de preşedintele României în afară de cel care se plimbă de la o televiziune la alta şi i s-a cerut demisia în partid astăzi, care sigur putea găsi cuvinte mai potrivite ca şi celălalt coleg faţă de domnul Quintus. Vom respecta procedurile (privind excluderea din partid a lui Cristian Bodea şi Theodor Paleologu-n.r.)", a declarat copreşedintele PNL Vasile Blaga.

Senatorul Cristian Bodea a declarat la începutul săptămânii că PNL a crezut orbeşte în Iohannis, "marele ayatollah al României", criticând rezultatul obţinut de PNL în alegerile locale.

"Ăsta a fost dezastrul pe care ei nu au vrut să-l vadă, pentru că au crezut orbeşte că Iohannis e marele ayatollah al României şi românii se pleacă în faţa lui. Ei bine, românii nu dau doi bani pe un zeu care nu are fulgere şi care consideră că trebuie adulat pentru că el există. Asta e problema principală a partidului", a scris Cristian Bodea pe Facebook.

La rândul său, deputatul Theodor Paleologu a declarat, recent, că seniorul Mircea Ionescu Quintus ar trebui să se retragă şi ''să nu-şi mai dea cu părerea despre o realitate de care e de multă vreme rupt cu desăvîrşire'', reacţia venind după ce preşedintele de onoare al liberalilor l-a criticat public pe Nicuşor Dan şi a lăudat-o pe Gabriela Firea.

Citește și: