Roxana Din
317 vizualizări 17 sep 2019

Fostul ministrul al Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că decizia Comisiei juridice de respingere a solicitării procurorilor de începere a urmăririi penale în cazul său este una „corectă”.

„Este corectă (decizia, n.r). (...) O să auziţi în plen tot ce am de spus, pentru că eu voi spune în plen toate lucrurile care se pot spune în plen”, a spus Bodog.

Fostul ministru al Sănătăţii a precizat şi faptul că în această speţă nu se pune problema unei apărări din partea sa.

„Nu e vorba să mă apăr (...) aici nu e vorba de apărare, e vorba de a-mi prezenta punctul de vedere. Eu mi-am prezentat punctul de vedere în faţa colegilor din Senat, Comisia Juridică din Senat a decis să nu solicite”, a menţionat Florian Bodog.

Acesta a mai spus că tot ceea ce are de spus va declarara în Plenul Senatului, care va fi public.

„O va auzi toată lumea (declaraţia, n.r), nu vreau să existe discuţii înainte de Plenul Senatului. Audierea s-a făcut cu uşile închise pentru că aşa e procedura, acolo s-au spus şi lucruri care nu pot fi spuse public, dar în Plenul Senatului tot ceea ce se poate discuta public voi spune cu subiect şi predicat fără niciun menajament pentru nimeni”, a conchis fostul ministru al Sănătăţii.

Comisia juridică a Senatului a adoptat marţi un raport de respingere a solicitării procurorilor de a începe urmărirea penală în cazul fostului ministru al Sănătăţii Florian Bodog, acuzat de abuz în serviciul şi fals intelectual.

 

Citește și: