Alexandru Costea
149 vizualizări 12 oct 2019

"Într-o încercare disperată de a câştiga puncte electorale l-am auzit pe preşedintele României spunând că nu va tăia veniturile românilor. Voi îl credeţi? Nici eu. Ca om în echipa doamnei Dăncilă ar trebui să mă bucur, dar nu pot pentru că nu îl cred. Cum să îl credem sau când să îl credem? Atunci când spunea că nu sunt banii de pensii şi salarii sau acum când spune că nu le va tăia? Când critica rezultatele guvernului în ţară sau când se lăuda cu ele peste hotare? Când să îl credem? Când ne spunea că ne împrumutăm enorm sau acum când spune că va daă pensii şi salarii mărite?", a afirmat Marius Budăi, sâmbătă, la Romexpo.

"Nu le spune IT-iştilor dacă le va impozita salariile, dacă le va mai da subvenţiile agricultorilor. Nu a infirmat faptul că trebuie să ia voucherele de vacanţa inapoi. Aici e o şmecherie spune nu vom tăia venituri, dar le vom impozita. Cu cât? Nu spune nimeni. Aş fi dorit usă îl aud că se dezice de toate măsurile de austeritate promovate de cei care au votat moţiunea. Austeritatea este numele lor, austeritatea e tot ce ştiu să facă. PSD are caractere tari şi dvs sunteţi aici ca să susţineţi asta. Budăi Iaşi, Suceava, noi cei ai lui Ştefan cel Mare votăm Viorica Dăncilă preşedinte", a mai spus Budăi.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă îşi prezintă programul de candidat la prezidenţiale, sâmbătă, la Romexpo, începând cu ora 11.00. Aceasta este şi ziua în care a început oficial campania electorală pentru alegerile din luna noiembrie.

Citește și: