Alexandru Costea
397 vizualizări joi, 15:58

Potrivit unui anunţ, reprezentanţii PNL sunt convocaţi la ora 11.00, cei ai USR începând cu 11.30, liderii UDMR de la ora 12.00, iar cei ai PMP de la ora 12.30.

Reprezentanţii grupului parlamentar Pro-Europa sunt convocaţi la ora 13.00, cei ai ALDE de la ora 13.30, reprezentanţii minorităţilor naţionale începând cu ora 14.00, iar social-democraţii de la 14.30.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, consultări cu partidele parlamentare vineri, la ora 11.00, pentru formarea unui nou Guvern, după ce moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Dăncilă retrasă.

"Voi convoca partidele parlamentare mâine, la prima rundă de consultări, începând cu ora 11.00", a anunţat preşedintele Klaus Iohannis.

Moţiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” şi trei voturi anulate, a anunţat senatorul PNL Marcel Vela, de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor.

Viorica Dăncilă anunţă că PSD va merge vineri, la consultările de la Cotroceni: Suntem responsabili

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că PSD va merge la consultările de la Cotroceni, convocare de preşedintele Klaus Iohannis, pentru fomrarea unui nou Guvern.

"Desigur că vom merge. (...) Suntem responsabili", a răspuns Viorica Dăncilă, întrebată dacă va participa, vineri, la consultarile cu preşedintele României, pe tema formării unui nou Guvern.

 

Citește și: