Liviu Dadacus - Mediafax
2020 vizualizări 9 feb 2018

Întrebat dacă la CExN se va discuta schimbarea lui Niculae Bădălău (preşedinte executiv) şi a lui Codrin Ştefănescu (secretar general adjunct) din funcţiile pe care le au în partid, aşa cum au apărut informaţii pe surse, Dragnea a negat, vizibil iritat de insistenţa presei.

„Nu. Deci continuă seria de fake news. Eu nu-mi dau seama ce se va întâmpla cu proştii ăştia care tot anunţă lucruri de foarte mult timp că se întâmplă în PSD şi ulterior nu se întâmplă. Nu ajung la un moment dat la un nivel în care să spună: <<Domn’e, ne facem de râs?>> Adică nu există aşa ceva”, a spus Dragnea.

Întrebat pe cine face proşti, în condiţiile în care colegii săi din PSD dau aceste informaţii pe surse, Dragnea a răspuns: „Care sunt colegii ăia, că eu nu văd? Văd doar surse şi tot felul de site-uri obscure care spun aceste lucruri. Am mai văzut şi oameni pe care la un moment dat îi citeam, îi urmăream cu atenţie, şi care se lasă păcăliţi de asta. Nu facem execuţii”.

El a arătat că schimbarea lui Bădălău din funcţia de vicepreşedinte al Senatului a fost rezultatul unui vot, nu o execuţie.

„La Senat a fost un vot. La noi în partid se întâmplă votul. Votul niciodată nu e o execuţie”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă rămâne preşedinte executiv Bădălău, Dragnea a răspuns: „Din partea mea, da. Dacă vrea să rămână, eu nu am nicio problemă”.

Citește și: